2777
2789
عنوان

زیاد نشستن تو خونه = حال اورژانسی

467 بازدید | 23 پست

یه جوری بعد دو سه روز خونه موندن حالم بد میشه که باورکردنی نیست 😄 به محض اینکه میرم بیرون انگار آب رو ریختی رو آتیش

الهی مرا آن ده که آن به ... 

منم هیچوقت اهل خونه موندن نبودم

اما بعد مادر شدنم 90 درصد مواقع خونم و این خیلی ازارم میدم افسرده شدم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من چی بگم که زن آنیم تو بارداری چون استراحت مطلق بودم از هر ۳ ماه یبار بیرون اونم دکتر میرفتم الانم شوهرم نمی‌بره میگه بچه سرما میخوره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هیچوقت اهل خونه موندن نبودم اما بعد مادر شدنم 90 درصد مواقع خونم و این خیلی ازارم میدم افسرده ش ...

حق داری ،کلا مادرشدن سخته ایشالا من بتونم از عهده ش بربیام

حق داری ،کلا مادرشدن سخته ایشالا من بتونم از عهده ش بربیام

یدونه باشه میشه یکاریش کرد ، من بعد دوسال کم کم میتونم برم چند ساعت برای خودم ، ..بشرطی ک یدونه باشع ادم از پسش برمیاد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من چی بگم که زن آنیم تو بارداری چون استراحت مطلق بودم از هر ۳ ماه یبار بیرون اونم دکتر میرفتم الانم ...

آره سخته ،فک کنم شما عادت کنید دیگه ،من تو خونه همش فکرای منفی میاد تو ذهنم ممثل ای فکرا ،بینیم چرا کوچیکه ،موهام چرا فلانه ،لپام کاش پرتر بود 😂چرا ازدواج نمیکنم؟ نکنه مردای مجرد تموم شن ؟ 😅😂 اصن فکرای مسخره و حسابی هم درگیر میشم

یدونه باشه میشه یکاریش کرد ، من بعد دوسال کم کم میتونم برم چند ساعت برای خودم ، ..بشرطی ک یدونه باشع ...

آخی ،دوتا بچه دارین ؟ اتفاقا دیشب داشتم با مامانم صحبت میکردم مبگفتم یه دونه بچه کافیه ،گفتم فک نکنم از پس دوتا بربیام

آره سخته ،فک کنم شما عادت کنید دیگه ،من تو خونه همش فکرای منفی میاد تو ذهنم ممثل ای فکرا ،بینیم چرا ...

ن عادت نمیکنم منم از اینجور فکرا میکنم ولی در مورد بچه ام دیروز دو ساعت تو حموم گریه کردم خیلی افسرده شدم خیلی روحیم داغونه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
ولی من خونه رودوست دارم😂

منم وقتایی که زیاد خونه میمونم سخت میتونم برم بیرون حتی راجع به اونم فکر منفی میاد تو ذهنم ،نکنه مردم فلان چیزو بگن 😅😂 خلاصه که مغز خیلی کاراش وحشتناکه

ن عادت نمیکنم منم از اینجور فکرا میکنم ولی در مورد بچه ام دیروز دو ساعت تو حموم گریه کردم خیلی افسرد ...

اوایلش خیلی سخته چون هنوز به زندگی جدیدت عادت نکردی ولی بعد یه مدت یه جوری میشه که انگارازاول این بچه روداشتی 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
منم وقتایی که زیاد خونه میمونم سخت میتونم برم بیرون حتی راجع به اونم فکر منفی میاد تو ذهنم ،نکنه مرد ...

من خیلی مضطرب میشم وقتی میخوام برم بیرون نمیدونم چرا

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
ن عادت نمیکنم منم از اینجور فکرا میکنم ولی در مورد بچه ام دیروز دو ساعت تو حموم گریه کردم خیلی افسرد ...

چرا عزیزم ؟ اگر دوس داری بگو اگر نه که هیچی،راحت باش گلم

من خیلی مضطرب میشم وقتی میخوام برم بیرون نمیدونم چرا

به خاطر مدت زیاد تو خونه نشستن هست،اضطراب اجتماعی میگیریم ،من همش میترسم نکنه مشخره شم نکنه طرد بشم ،هیلی هم اجتماعی هستم ولی انگار طبیعیه 

آخی ،دوتا بچه دارین ؟ اتفاقا دیشب داشتم با مامانم صحبت میکردم مبگفتم یه دونه بچه کافیه ،گفتم فک نکنم ...

نه عزیزم یدونه دختر دارم 2 سال نیمشه تازه دارم میرم کلاس رانندگی اینا ....

اگر مامانت نزدیکه ک غمت نباشه هرجا بری میذاری پیش مامانت

من مادرشوهرم نگه میداره دخترم بهشون عادت داره ما بریم بیرون بای بای میکنه اصلا براش مهم نیس /: