2777
2789
بدونی الان چطور باهام رفتار میکنن چطور حرف میزنن اینو نمیگی 🙂 انشالله مرسی گلمممم ♥️

قربونت برم هرچی باشن پدر و مادرتن

فداتشم

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
بله ولی غرورش اجازه نمیده و یکم.سرد میحرفه دلشو به دس بیاد

ا ته دلش دوسم داره؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا برج ۶ شایدم زودترررد ایشالله ذکر لا الله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

شرمندم ببخشید ینی کی؟متوجه نشدم🥺

میشه اینم بگین اینکه شوهرم دوسم داره؟چقدر؟🥺

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
شرمندم ببخشید ینی کی؟متوجه نشدم🥺 میشه اینم بگین اینکه شوهرم دوسم داره؟چقدر؟🥺

ینی تا شهریور

بله دوستون داره 

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
خوشم میاد منو تو هرجا حس شیشم باشه هستیم 😂💓

وای اینجایی 😂😂😂ا ساعت 7 اومدم منتظرم ی تاپیک حس ششمی بزنن😂

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

منم بگوووو اوضام خرابهههه  حست نسبت به خواستگارم، باهاش ازدواج میکنمممم

ادم خوبیه  خوب بسنجش حس میکنم عقد میکنی

منم زدم ولی کسی نیومد جواب بده اینجا بود پرسیدم 😂

من یبار جوابم داد دیگ جوابم نمیده🥲😂