2777
2789
قبول میشی ولی سختی میکشی. رابططتون روبه سردی میره. ولی باز برمیگردید به هم زمان میبره ولی میرسید یه ...

ویژگی هاشو درست گفتی هم خیلی دوسم داره هم خیلی ادم درستیه 🥺

آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن😡😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به منم بگووووووووو با عشقم ازدواج دارم مشکلمون کی حل میشه ؟ ده تا تاپیک پیامت دادم هیچ وقت ند ...

ازدواج داری ولی بیگدار ب اب نزن. مشکلت تا بعد عید حل میشه ذکر صلوان یادت نره 

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
ویژگی هاشو درست گفتی هم خیلی دوسم داره هم خیلی ادم درستیه 🥺

شیرینی عقدتو بیای بم بدی ایشالله

ذکر یا محسن یادت نره❤️

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
ازدواج داری ولی بیگدار ب اب نزن. مشکلت تا بعد عید حل میشه ذکر صلوان یادت نره 

مرسیییییی قشنگمممممم بلاخره دیدی 😂💗💓

یه خواستگار دیگ دارم اون کی پوچ میشه بره دنبال زندگی خودش ؟

عزیزم منم بگو از دست مامان و بابام خلاص میشم برم شهر دیگه؟

راجب پدر مادر درس حرف بزن فداتشم. از طریق درس فک.میکنم تو همین نزدیکیا بری

ذکر یا حی و یا قیوم یادت نره

پیامم جواب میده ؟

بله ولی غرورش اجازه نمیده و یکم.سرد میحرفه دلشو به دس بیاد

راجب پدر مادر درس حرف بزن فداتشم. از طریق درس فک.میکنم تو همین نزدیکیا بری ذکر یا حی و یا قیوم یادت ...

بدونی الان چطور باهام رفتار میکنن چطور حرف میزنن اینو نمیگی 🙂

انشالله مرسی گلمممم ♥️

بارداری دارم من؟؟لطفا🥺

تا برج ۶ شایدم زودترررد ایشالله

ذکر لا الله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین