2777
2789
عنوان

اینم که فیک بود !!

122 بازدید | 8 پست

سلام . با دوستام یه چنلی رو تو تلگرام میشناختیم که یه رشته مربوط به رشته خودمونو میخوند تو یکی از دانشگاه های خیلی خوب با یه رتبه عالی . اسم و فامیلشم میدونستیم و خب تو پیاماش جوری حرف میزد که مشخص بود که خیلی بارشه و ...

خلاصه هر کی اطراف ما بود اینو میشناخت و کلی هم ازش تعریف میشد و اخیرا هم مهاجرت کرد . بقیه اصلا به چشمش نمیومدن و کافی بود یکی هیت بده بهش تا فاتحشو بخونه این آقا

بعد ما کلی حسرت زندگی اینو میخوردیم و میگفتیم کی بشه ما به این جایگاها برسیم و چقدر خفنه و این حرفا

حالا ایشون تو یکی از پیاماش گفته بود که  با یکی از کسایی که اکثرا میشناسنش رفته بیرون و وقتی تعریف کردن ازش ، گفته بود که این که بخش کوچیکی از روابطمه و شما کسایی که باهاشون ارتباط دارمو بدونین چی میگین دیگه !

خلاصه یکی از بچه ها که معتقد بود این فیکه ، رفت دایرکت اون آقای معروف و پرسید با این آدم به این اسم رفتی فلان جا اخیرا ؟

اونم گفت نه تنها نمیشناسمش ، بلکه تا دو سه ماه اخیر با زنمم بیرون نرفتم انقدر درگیرم

چون اینم این دروغو گفته ، رفتم پرس و جو کردم از کسایی که میشناسم و دیدم اسمش تو لیست دانشجو هایی که فلان دانشگاه اینجا درس میخونن نیست

و گس؟ همش دروغ بودهههه !!!!!!

با اینکه هنوز ادعاش میشه که فیک نیستم ، من که لفت دادم از چنلش

نتیجه اخلاقی:

اگه واقعا هم باور کردین یکی واقعیه ، باور نکنین   و حسرت زندگیشونو نخورین دوستان

کاربری دست دو نفره :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمشو نمیخوام بگم ولی کلا اخرین باری بود که تو مجازی کسیو باور میکردم و بسسس

خب بگو بقیه هم اگه دنبالش میکنن بدونن🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم