سلام . با دوستام یه چنلی رو تو تلگرام میشناختیم که یه رشته مربوط به رشته خودمونو میخوند تو یکی از دانشگاه های خیلی خوب با یه رتبه عالی . اسم و فامیلشم میدونستیم و خب تو پیاماش جوری حرف میزد که مشخص بود که خیلی بارشه و ...
خلاصه هر کی اطراف ما بود اینو میشناخت و کلی هم ازش تعریف میشد و اخیرا هم مهاجرت کرد . بقیه اصلا به چشمش نمیومدن و کافی بود یکی هیت بده بهش تا فاتحشو بخونه این آقا
بعد ما کلی حسرت زندگی اینو میخوردیم و میگفتیم کی بشه ما به این جایگاها برسیم و چقدر خفنه و این حرفا
حالا ایشون تو یکی از پیاماش گفته بود که با یکی از کسایی که اکثرا میشناسنش رفته بیرون و وقتی تعریف کردن ازش ، گفته بود که این که بخش کوچیکی از روابطمه و شما کسایی که باهاشون ارتباط دارمو بدونین چی میگین دیگه !
خلاصه یکی از بچه ها که معتقد بود این فیکه ، رفت دایرکت اون آقای معروف و پرسید با این آدم به این اسم رفتی فلان جا اخیرا ؟
اونم گفت نه تنها نمیشناسمش ، بلکه تا دو سه ماه اخیر با زنمم بیرون نرفتم انقدر درگیرم
چون اینم این دروغو گفته ، رفتم پرس و جو کردم از کسایی که میشناسم و دیدم اسمش تو لیست دانشجو هایی که فلان دانشگاه اینجا درس میخونن نیست
و گس؟ همش دروغ بودهههه !!!!!!
با اینکه هنوز ادعاش میشه که فیک نیستم ، من که لفت دادم از چنلش
نتیجه اخلاقی:
اگه واقعا هم باور کردین یکی واقعیه ، باور نکنین و حسرت زندگیشونو نخورین دوستان