2777
2789
عنوان

اینم که فیک بود !!

125 بازدید | 8 پست

سلام . با دوستام یه چنلی رو تو تلگرام میشناختیم که یه رشته مربوط به رشته خودمونو میخوند تو یکی از دانشگاه های خیلی خوب با یه رتبه عالی . اسم و فامیلشم میدونستیم و خب تو پیاماش جوری حرف میزد که مشخص بود که خیلی بارشه و ...

خلاصه هر کی اطراف ما بود اینو میشناخت و کلی هم ازش تعریف میشد و اخیرا هم مهاجرت کرد . بقیه اصلا به چشمش نمیومدن و کافی بود یکی هیت بده بهش تا فاتحشو بخونه این آقا

بعد ما کلی حسرت زندگی اینو میخوردیم و میگفتیم کی بشه ما به این جایگاها برسیم و چقدر خفنه و این حرفا

حالا ایشون تو یکی از پیاماش گفته بود که  با یکی از کسایی که اکثرا میشناسنش رفته بیرون و وقتی تعریف کردن ازش ، گفته بود که این که بخش کوچیکی از روابطمه و شما کسایی که باهاشون ارتباط دارمو بدونین چی میگین دیگه !

خلاصه یکی از بچه ها که معتقد بود این فیکه ، رفت دایرکت اون آقای معروف و پرسید با این آدم به این اسم رفتی فلان جا اخیرا ؟

اونم گفت نه تنها نمیشناسمش ، بلکه تا دو سه ماه اخیر با زنمم بیرون نرفتم انقدر درگیرم

چون اینم این دروغو گفته ، رفتم پرس و جو کردم از کسایی که میشناسم و دیدم اسمش تو لیست دانشجو هایی که فلان دانشگاه اینجا درس میخونن نیست

و گس؟ همش دروغ بودهههه !!!!!!

با اینکه هنوز ادعاش میشه که فیک نیستم ، من که لفت دادم از چنلش

نتیجه اخلاقی:

اگه واقعا هم باور کردین یکی واقعیه ، باور نکنین   و حسرت زندگیشونو نخورین دوستان

کاربری دست دو نفره :)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اسمشو نمیخوام بگم ولی کلا اخرین باری بود که تو مجازی کسیو باور میکردم و بسسس

خب بگو بقیه هم اگه دنبالش میکنن بدونن🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم