2777
2789
عنوان

این عکس خونریزی لانه گزینیه یعنی؟

107194 بازدید | 29 پست

شرمنده برای عکس مجبور بودم اقدام که داشتم موعد پریودمم ۴ روز گذشته نافم تیر میکشه سمت چپ زیر دلم همینطور حالت تهوع دارم سرگیجه این لکه هم روزی یکبار دیدم از دیروز تا حالا نزدیکای شب و عصر میبینم بنظرتون لانه گزینیه؟ اگر هست چیکار کنم موفق باشه؟ 

عزیزم احتمالش هست اخه منم اینجوری بودم فردا یا پس فردا یه بی بی چک بزن

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

واقعااا؟ همیشه راجب لانه گزینی میخوندما اینکه لکه بینی صورتی یا قهوه ای باشه الان دارم میبینم شوکه اممممم شما باردار بودین؟ دختر بود یا پسر؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعااا؟ همیشه راجب لانه گزینی میخوندما اینکه لکه بینی صورتی یا قهوه ای باشه الان دارم میبینم شوکه ا ...

اره اجی منم دقیق همون ماهی نا امید بودم منتظر بودم پریود بشم برم زیر نظر یه دکتر دیگه خون دیدم زنگ زدم دوستم گفتم شماره دکترت بده وقت بگیرم بعد دیدم ن این لکه هست انگار روزای اخر پریود یکم می یاد دیگه نمی یاد تا برم سرویس باز هست دوباره نیست شک کردم بی بی زدم مثبت شد اجی العان یدونه دخمل تو دلمه ۷ماه باردارم معجزه شد باردار شدم با معجزه همون خدا تا اینجا اومدم چون طول سرویسکم کوتاه احتمال زایمان زود رس دارم استراحت مطلقم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
اره اجی منم دقیق همون ماهی نا امید بودم منتظر بودم پریود بشم برم زیر نظر یه دکتر دیگه خون دیدم زنگ ز ...

الهی بگردم انشالله به راحتی و به موقع با سلامت کامل زایمان کنی خدا بزرگه خوشحالم برات عزیزم 🥺

گلم بارداربودین؟اخه منم مثل شمام

من هفته پنجم بارداریم هستم دیروز لک دیدم رفتم سونو گفت کیسه تشکیل شده ولی جنین هنوز تشکیل نشده امروز صب دوباره لک دیدم دو تا سقط هم داشتم امکان داره لک لانه گزینی باشه؟.کسی تجربه داره هفته پنجم جنین تشکیل میشه یا نه؟

اره اجی منم دقیق همون ماهی نا امید بودم منتظر بودم پریود بشم برم زیر نظر یه دکتر دیگه خون دیدم زنگ ز ...

وای چقد خوب تبریک میگم مادر شدنتون رو،منم حدود ۱۰ روز هست اقدام کردم و تایم پریودم نزدیک هست ولی امروز خون ریزی کم داشتم نمیدونم لانه گزینی یان؟من اصلا پریودم جلو نمی افتاد همیشه عقب ترم بود، خدا کنه منم مامان شده باشم🥰

یعنی اینجوری خون دیدین بعد فهمیدن باردارین؟ اخ منم الان اینجوریم به پریودم سه روز مونده از امروز صبح خون صورتی میبینم با دستمال پاک میکنم می بینم به پد نمیخوره دو ماه اقدام به بارداری کردم لطفا جواب بدین اگر هنوزم هستین ممنون میشم