2777
2789
عنوان

خواهرم........

134 بازدید | 5 پست

از حسادت طوری باهام رفتار میکنه انگار من وجود ندارم

ازبچگی باهام دشمن بوده(از رو حسادت)من بهش کاری نکرده ام همیشه هم خیرخواهش بوده ام

بین و‌همه تفرقه میندازه همیشه پشت سر بدمو میگه 

نامزدم خونمون میاد بهش سلام نمیده

جلوی خاستگارامو میگرفت

خودش از من بزرگه فعلا مجرده

من تازه نامزد شده ام 

هر چی هم بهش خوبی میکنم به چشم دشمن نگاه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش اهمیت نده و ازش دوری کن. نامزدت هم خودش متوجه حسادت خواهرت میشه و مطمئنا اونم براش رفتار خواهرت اهمیتی نداره و تو براش مهمی. تو بهش احترام بذار و بهش بگو اخلاق خواهرت درست نیست و ازش عذرخواهی کن از جانب خواهرت  باهاش صحبت کن و بگو بهش اهمیتی نده . حالا کم کم خواهرت براش عادی میشه و کم کم اونم اهمیتی نمیده. اگه فکر میکنی فایده داره با خواهرتم حرف بزن بگو دلیل رفتارت با نامزدم چیه و چرا با من مشکل داری به اون بی احترامی میکنی و حق نداری اینجوری کنی 

واسه منم مرده ولی نمیدونم گناه من چیه

خودم همیشه از مامان بابام شاکیم که چرا خواهر ندارم. ولی بعشی وقتها میبینم بعضی از خواهرا واقعا رو مخن . وقتی دوست نداره تو هم دوسش نداشته باش. حالا ازدواج کردی رفتی خونه خودت دیگه کاملا ازش دور شو راحت . حالا خودش یه روزی سرش به سنگ میخوره میاد سمتت و قدرتو میدونه 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز