2777
2789
عنوان

مامانه خسیس😡😡😤

417 بازدید | 23 پست

وای توروخدابیاین راهکاربدین من دیگه اعصابم به هم ریخته

مامان من بازنشسته ست خودش حقوق میگیره ولی دلش نمیاد واسه خودش خرج کنه من میبینم کلاااافه میشم

مثلا کف پاش پر ترک شده هرچقدمیگم بیابریم پدیکور اینارو درست کن میگه من اعتقادی ندارم به این چیزا یکماهه هی میپرسم چراتاامروز میگه بخاطرپولش

سه ساله دلش میخواد بره ناخنشو کاشت کنه دلش نمیاد

غذای درس حسابی دلش نمیاد واسه خودش بخره 

کمرشوعمل کرده میگم ماهی یباریکیوبیارتوکارای خونه کمکت کنه میگه نه خودم میتونم

تاحالاکافه و رستوران نرفته تاروزمادر من واسه اولین بار بردمش

یه سری چیزارومن واسش انجام میدم باپول توجیبی که بهم میدن ولی واقعا بیشتراین نمیتونم

اخه مگه ادم چندسال زنده ست 

میبینم اززندگیش استفاده نمیکنه عصبی میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بیچارم اونجوره دیگه هرکی یه اخلاقی داره ولی بهش بگو فردا خدایی نکرده اتفاقی براش بیفته یه خانم دیگه میاد کیفشو میبره  عادت نکرده چندبار خرج کنه لذتشو ببره ولخرج میسه شاید براشنا جمع میکنه،؟؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

اونوقت کارت مامانم دست منه این ماه ۵ تومن از کارتش کش رفتم به رومم نیاورد

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اون بیچارم اونجوره دیگه هرکی یه اخلاقی داره ولی بهش بگو فردا خدایی نکرده اتفاقی براش بیفته یه خانم د ...

بخداانقدبهش میگم وباهاش صحبت میکنم که نگو ولی هیچی به هیچی😔نمیدونم والاهمیشه سعی میکنه پول جمع کنه واسه بعدا مثلا کارای ریزی که بایدانجام بده رونمیده میگه خونه بخرم ماشین بخرم اخرش ازهمونم استفاده نمیکنه

والامن یکی که هیچوقت ازش پول وارث نخواستم فقط خودش اززندگیش لذت ببره من به فکرش نباشم واسم کافیه

اسی به مامانت بگو امانت دار خوبی هستی اون پولا و خودت لذت نبر ازش من و داداشم پول مفته می ر.....توش

وای دقیقا

منکه وقتی میبینم واسه خودش خرج نمیکنه دلم نمیاد ازش چیزی بخوام ولی داداشم داره عوضشو درمیاره