2777
2789
عنوان

۳ماه مونده تاکنکور

198 بازدید | 9 پست

سلام بچه هابنظزتون میشه این۳ماه باقی مونده کنکورفرهنگیان قبول شم؟رشته ام تجربی بعداینکه من سرکارم هستم از۷ونیم تا۱ونیم بعدازظهر اگه مشاوریدیاراه حلی داریدبگید

بعداینکه من قبلایه پیرارسوندم نرفتم ازبین این ۴تادرس شیمی بهترازهمه بلدم  

بعدیه راه حلی بگیدبراخوندن زیست واقعاجواب بده اخه برنامه ریزی میکنم ولی زیست میخونم میام تست بزنم تحلیل تست خسته ام میکنه دیگه نمیتونم درس بعدی بخونم

مگه تیر ماه نیست کنکور

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

به نظرم تو سه ماه نمیشه ولی

بخون برا این استخدامی ک اسفند ماهه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB