2777
2789
پدر خودمو درمیارم باز کیکم پف نمیکنه نوش جان

عزیزم 😂شاید بیکینگ پودر کم میزنی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کیکت به نظر خمیری و بافت سنگین داره اره؟

بافتش سنگینه اره

چرا اینجوری شد

ن گلم قابلمه زعفرونی

منم تو قابلمه میپزم 

خیلی وقته نپختم دلم کیک سیو دارچین باگردو میخواد 

همت نمیکنم درست کنم😑

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

عزیزم 😂شاید بیکینگ پودر کم میزنی

دوتا قاشق شربت خوری پر میزنم 

بافتش اسفنجی‌میشه ولی پف ن 

اها بعدم سفیده و زرده رو میزنم بعد شکر میریزم با همزن برقی میزنم بعدم روغنو شیر رو میزنم با همزن مشکله ؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

لابد ارد زیاد زدی یا دمای فرت مناسب نبوده چون پایین کیک نگا تیره و باز نشده خمیریه اون قسمت نخور عز ...

دداخل قابلمه پختم

یعنی باید تخم مرغ و بیکینگ پودر رو بیشتر کنم

دوتا قاشق شربت خوری پر میزنم  بافتش اسفنجی‌میشه ولی پف ن  اها بعدم سفیده و زرده رو میزنم ...

منم مث تو درست میکنم

یکم خیلی کم بهش جوش شیرین بزن نوک قاشق چای خوری بافتش انقدر سنگین نمیشه

بعد من زده سفیده رو جدا نمیزنم 

با دوتا تخم مرغم درست میکنم 

بافتش اسفنجی و سبک میشه پفشم خوبه

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
یکم خیلی کم بهش جوش شیرین بزن نوک قاشق چای خوری بافتش انقدر سنگین نمیشه بعد من زده سفیده رو جدا نمی ...

منم تخم مرغ رو جدا میزنم وبثلی نمیدونم چزا اینجوری میشه فک کنم تخم مرغش کمه نسبت ب اردش

منم تخم مرغ رو جدا میزنم وبثلی نمیدونم چزا اینجوری میشه فک کنم تخم مرغش کمه نسبت ب اردش

تخم نرغ دوتا 

ارد دو لیوان فرانسوی 

روغن مایع ۱ لیوان 

شیر ی ل 

شکر ی ل 

اندازه بکینگ پودر و اینام ک همونقدره 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️