2777
2789
عنوان

مادرشوهری ک منت میزاره

319 بازدید | 11 پست

سلام خانوما لطفا شما قضاوت کنین الان من باید چیکار کنم سه چهار شب پیش شام خونه یکی از اقوام شوهر بودیم(بسیار صمیمی) بعد مادرشوهرم کلا عصبی بود با همه دعوا داشت با منم یکم طلبکار صحبت میکرد با شوهر دعوای کوچیکی کرد و از این حرفا بعد سر سفره بودیم من در گوش دخترخاله شوهرم گفتم ببین مامان خودش بما میگه وقت پریودی عصبی نباشید بعد خودش عصبیه با ما دعوا میکنه هیچی دیگ دختر خاله شوهرم خندید مادرشوهرمم گفت کسی پشت سر مادرشوهرش صحبت میکنه و فلان( اینم بگم همه با من شوخی میکنن منم یه شوخی ریز کردم ) هیچی دیگ دختر خاله شوهرمم انقدر دریده و پدرسوخته میخواست بین مارو بهم بزنه جلوی همه گفت خیلی حرفت زشت بود و فلان من اصلا لال شدم گفتم خب بهشون بگو چی گفتم این هیچی نگفت منم ک کلا لال شدم انگار کیش و ماتم کرد دیگ مادرشوهرم سر سفره شروع کرد شما فک کردین خرتون از روی پل گذشته هنوز بمن احتیاج دارین کلی چیز بارم کرد یکی دوبار کمک مالی بهم کرده زد تو سرم همونارو من اصلا هیچی نگفتم سفره رو جمع کردیم خداحافظی کردم رفتیم اینم بگم شوهرم کلا اون ور بود متوجه نشد حالا بعدا یکی دو روز بعد براش تعریف کردم گفت خب تو چرا در گوشی اون حرفو بزنی ک این اتفاق بیوفته بخدا من شوخی کردم همه هم با من شوخی میکنن براچی وقتی نمبدونه شلنگو میگیره روم؟ الان دیگ به مادرشوهرم یه زنگم نزدم امروز فردا زنگ میزنه میگه چرا زنگ نمیزنی و فلان چی بهش بگم؟ ضمنا قبلا گفته بود هزینه این ترم دانشگاهتو میدم الان این ترم جدید داره شروع میشه شوهرمم میکه برم ازش بگیرم منم نمیخوام از اون بگیرم دیگ خودمم پس انداز این قدری ندارم به مامان بابامم نمیتونم رو بندازم وضعشون خوب نیست گیر کردم اصلا 

نصفه خوندم 

وقتی میدونی دریده اس چرا بهش گفتی تقصیر خدته

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از نظر مالی به خونواده همسرتون وابسته این باید این چیزاشم بجون بخرین و ناراحت نشین

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بنظرم وقتی که از نظر مالی وابستگی دارین به خانواده همسرتون باید مراقب کارهاتون باشین
زنگ بزنین عذرخواهی کنین
بگین چیز بدی نگفتین و ازشون دلجویی کنین
دخترخاله شوهرتون رو هم که خوب شناختین
حواستون رو جمع کنین از این به بعد

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

خب عزیزم تو که ملتو می‌شناسی که چقدر حسود و فضولن چه شوخی چه جدی هیچ حرفی از کسی پیش کس دیگه ای نزن 

نه حرف بزن ازشون نه به غیبتاشون گوش بده که دو روز دیگه نیان پشت سرت به طرف بگن آره فلانی هم ازت بد گفته

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.

نمیدونم چرا خودمو یه لحظه تصور کردم که اگ من بودم گریه م میگرف از حرفای مادرشوهر 😮‍💨

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

اشکال نداره یه تجربه به تجربه هات اضافه شد. بهش زنگ بزن اولش از اون ماجرا نگو بعد حال و احوال و... کن اگه خودش بحث رو برد  بگو مامان جون داشتم به دختر خاله میگفتم مامان چرا ناراحته امروز یه چی شده و... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

هیچ وقت با خانواده همسر صمیمی نشو چه برسه شوخی و در گوشی حرف زدن راجع ب بقیه...بنظرم بهترین کار اینه بهش تلفن کنی عذر خواهی کنی براش توضیح بدی چی گفتی قانع هم اگر نشد که صد در صد نمیشه تلاش بیشتر نکن..وظیفه خودت انجام دادی..از این ب بعد هم مراقب رفتارت بیشتر باشه..

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..