2777
2789

با مامانم صحبت کردم و درونش تا حدودی فهمیدم.

بدون اینکه دعوا کنیم و هرچی باهاش حرف زدم . خواستم نظرش بدونم جایی که موافق بودم سر تکون دادم جایی هم که نه سعی کردم چیزی نگم یا آروم نظرم بگم.

و حرف هایی زد و فهمیدم تا حدی درونش.

•گفت واقعا پشیمونه بچه داره(البته همیشه میگه)

•گفت باباتون از شما بیشتر دوست دارم ،حتی بچه بودین هم باباتون بیشتر دوست داشتم.

•الان راحت می تونم بذارمتون کنار ، یک جورایی فهمیدم کلا درصد دوست داشته شدنم از طرف مامانم کمه.

•فهمیدم از زمانی که نیاز هاش برآورده نکردم،و باهاش شروع کردم به مخالفت کنار گذاشته شدم.

•گفت من حق دارم توهین کنم ولی تو به عنوان بچم نمی تونی ، و اگه بهت بربخوره تو روانی و مشکل روانی داری.

•گفت تو دوستم نداری ، بابات بیشتر دوستم داره(نظر خودش بود)

واقعا محبت کردن به کسی تاثیری نداره ، من واقعا تنها کسی هستم که بیشتر از همه به فکر مامانمم،  بوسش می کنم. باهاش شوخی می کنم ولی همیشه ترد می شم.

مامانم به وضوح خواهرم بیشتر دوست داره ، بیشتر باهاش کنار میاد ، گفتار ملایم تری داره ، کمتر متهمش می کنه ، تزش حتی عذرخواهی میکنه با اینکه خواهرم به شدت پرخاشگر و مغرور

البته من خواهرم رابطه خوبی داریم می خوام بگم این موضوع تاثیری نذاشته

یکی از فاحش ترین تبعیضی که مامانم همیشه داره ، خواهرم هروقت بخواد باهاش بره جایی سریع همون لحطه آماده میشه و می ره.

ولی با من نه ، مثلا می خواستم بریم پیاده روی کلی التماسش کردم گفت تا خواهرت نیاد نمیام.

خلاصه دنیا عجیبه دوستان ، راستش مثل یک گوش حرف هاش گوش کردم ولی دلم شکست و بغض کردم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت جزو والدین سمی هست عزیزم 

هیچ مادر نرمالی به بچش نمیگه کاش بچه نداشتم یا شما رو دوست ندارم پدرتونو دوست دارم!!!!!!

سعی کن ازش مهرطلبی نکنی و اجازه ندی با عذاب وجدان دادن کنترلت کنه والی بیشتر بهت اسیب میزنه و عمیق تر 

والدین سمی مثل مار کبری خطرناک هستن ونیششون رو به نخاع روانت وارد میکنن و با سمشون روحت رو فلج میکنن اینو فقط افراد کمی درک میکنن 

بچه های والدین سمی واقعا مظلوم. اسیب دیده بزرگ میشن و اگه خودشون به داد خودشون نرسن حتی بعد مرگ اینجور والدین هم ازاد نمیشن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من محبت کنم خودم خوار میشم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مادرت جزو والدین سمی هست عزیزم  هیچ مادر نرمالی به بچش نمیگه کاش بچه نداشتم یا شما رو دوست ندا ...

البته همیشه این حرف ها رو با داد و دعوا می گفت

ولی امروز واقعا موفق شدم باهاش یک صحبت واقعی داشته باشم.

آره ولی آدم می دونی نزدیک ترین اطرافیانش والدینش هستن . دلش می شکنه

راجع به اون قسمتش که درمورد خواهرت گفتی،مادرت خواهرتو بیشتر دوس نداره مجبوره به دلش راه بیاد،من دو تا بچه خیلی کوچیک دارم همش دارم به اونی که نق میزنه میرسم چون مجبورم میکنه ولی ته دلم آرومه رو بیشتر دوس دارم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

به نظرم دلیل نداره آدم همیشه روراست باشه ، میتونه نگه که پدرتونو بیشتر دوست دارم یا هر چیز دیگه میتونه تظاهر کنه 

وقتی کسی دوست نداشته باشه هر کاریم کنی دوست نداره هر چقدر محبت کنی فایده نداره