2777
2789
عنوان

شوهرم زندان😢😢

256 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من همسرم به دلیل داشتن صلاح سرد زندان هستش و براش 6 ماه حبس حکم دادن. نمیدونین ک برای روز مرد و 22 بهمن عفو میخوره ک بیاد بیرون. تا به حال از آشناهانتون این مورد پیش نیومده واسشون؟ 

ممنون میشم جواب بدید منو از نگرانی در بیارید

نتونستید کاری کنید ک نره؟؟🥺

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴
نتونستید کاری کنید ک نره؟؟🥺

متاسفانه تنها کاری ک تونستیم بکنیم چون شاکی خصوصی داشتن رضایت ایشون رو گرفتیم و دیه رو دادیم. اما برای شاکی عمومی ک دولت هستش زندان😢😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

متاسفانه تنها کاری ک تونستیم بکنیم چون شاکی خصوصی داشتن رضایت ایشون رو گرفتیم و دیه رو دادیم. اما بر ...

ای بابااا ناراحت شدم

کاش مردا یکم کنترل داشتن رو خودشون🥺

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴