2777
2789
عنوان

کینه ای که نسبت به شوهرم دارم ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 46 پست
آخه واسه ما یجوری دیگه بود مقصر من بودم زیادی قهر کرده بودم و اینا اما شوهرم و خانوادش خیلی   ...

اسی بنظرم خیلی داری سخت میگیری شوهرت آزاری داره مگه خودت میگی زیاد قهر میکردم خوب این خیلی اخلاق بدیه و گاهی با حرف درست نمیشه حتی اگه قصدشون تنبیه بوده باشه نباید ناراحت بشی چون یه رفتار بدو از سرت انداختن من اصلا طرفدار مردا نیستم اما همونطور که به کارهای شوهرت فک میکنی عایا به رفتار حرف های خودتم فک میکنی شاید حرفی زدی یا کاری کردی اکه برا خودت هیچ مشکلی نیس اما از نظر اون بد بوده داری یه طرفه قضاوت میکنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من هنوزم دوسش دارم حتی بیشتر از قبل اما دیگه وابسته اش نیستم اینسری بگه طلاق بی چونه و چرا قبول ...

اینکه وابستش نیستی خیلی خوبه ولی تا گفت طلاق بگی بفرما بریم اینا حرکات بچگانس از رفتارهای شوهرت گفتی میشه از رفتارهای خودتم بگی از حرفات؟

اسی از کجا معلوم همسرت هم نسبت به تو کینه پنهان نداره ؟شاید اونم دلخورهای پاک نشده ای داره  ولی بازیگر خوبی هست و زندگیش رو دوست داره  و نشون نمیده  تا همه چیز مرتب بشه ..شما هم سعی کن آروم باشی و سنجیده رفتار کنی .

اینکه وابستش نیستی خیلی خوبه ولی تا گفت طلاق بگی بفرما بریم اینا حرکات بچگانس از رفتارهای شوهرت گفتی ...

نمیگم من مقصر نبودم رابطه الانمون خیلی بهتر از قبل شده چون من بچه بازی هامو گذاشتم کنار 

رفتارهای اشتباه داشتم زیاد هم بودن همین قهرم داد زدم سرش آخریا حرف حرف من باید میشد و گاهی لجبازی و اینا 

درسته خیلی بد بودن ولی راه های دیگه ای هم بودن جز این آبرو ریزی

دقیقا دو هفته به عروسی همه چیو بهم زد 

مطمئنم خانوادش پرش کرده بودن کاسه داغ تر از آش شده بودن اونو ببخشم اینارو اصلا 

من اصلا باهاشون کاری نداشتم اونا اونقدری دخالت کردن که حد نداشت حتی همین حالا دیگه منم فقط احترامشونو دارم مثل غریبه هایی باهاشون رفتار میکنم که رودروایسی دارم باهاشون

چطوریه نیتش چیه شوهره من کلی کینه گرفته از اول ازدواجمون تا حالا از خانوادم خداییشم اکثرش بیخوده

نماز استغفار مانند سایر نمازهای مستحبی دو رکعت است به این ترتیب که در هر رکعت بعد از خواندن سوره حمد، سوره قدر را می خوانیم و پس از آن، ۱۵ مرتبه ذکر «استغفر الله» را تکرار کرده. سپس به رکوع رفته و پس از ذکر «سبحان ربی العظیم و بحمده» ، ذکر «استغفر الله» را ده مرتبه تکرار می کنیم. هنگام برخاستن از رکوع دوباره ده مرتبه «استغفر الله» گفته، در سجده اول پس از ذکر «سبحان ربی الاعلی و بحمده» ده مرتبه، میان دو سجده ده مرتبه، در سجده دوم نیز پس از «سبحان ربی الاعلی و بحمده» ده مرتبه و پس از برخاستن از سجده دوم نیز ده مرتبه ذکر «استغفر الله» را تکرار می کنیم و رکعت دوم را نیز همانند رکعت اول به جای می آوریم و با تشهد و سلام نماز را تمام میکنیم.( استغفرالله) فقط 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

لطفا  خوندید و نتیجه گرفتید بیاید بگید 

حتما یه بار امتحان کنید 

نیت هم من گفتم نماز استغفار میخوانم از طرف اسم همسرم قربتا الی الله و یه بار هم برای مادر همسرم خوندم خیلی خوب بود دلم رو آروم کرد و چقدر حالم بهتر شد اینطور بگم که در زندگیم ظلم هایی که از این دو افراد دیدم رو از کسی ندیدم و از سخت  تتتتتترین تصمیمات زندگیم بود .ولی نتیجش خوب بود 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز