2777
2789
عنوان

خونه خریدن

516 بازدید | 19 پست

همش منتظرم و امیدوار که کارای خونه خریدنمون ردیف شه.

یه وقتایی هم خسته میشم غر میزنم اما میدونم همین روزا دیگه درست میشه.

و اون پول واسه خریدن خونه میرسه دستمون

انشااله هرکی خونه نداره صاحب خونه بشه.

خونه داشتن خیلی مهمه.درسته که اجاره ای هم باشه همسر آدم پول اجاره رو میده.ولی اثبات کشی هرساله.از همه چی زدن واسه اجاره خونه و بدتر از همه اینکه هیچ جا احساس نمیکنی خونه اته.

البته من عقدم قراره خوبه بخریم عروسی بگیریم.

.

خونه ای که دلم میخواد:یه خونه ی دربست ویلایی خوشگل نوساز با یه حیاط بزرگ تراس بزرگ سه خوابه چون دوست دارم دو تا بچه داشته باشم حداقل.

جای خیلی خوب.

ولی خونه ای که با پولی که قراره برسه دستمون آپارتمان ۷۰ ۸۰ متری ده پونزده سال ساخته.ولی خوب بازم شکر.همونم بگیریم یه نفس آسوده میکشیم و دلمون آروم میگیره.

کاش به زودی بیام تاپیک خونه خریدیم بزنم.کی میرسه اون روز؟😖

انشاالله به زودی زودی خونه دلخواهت رو میخری ولی نشد اون آپارتمانه رو بخرید پولتون ارزشش از دست نده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله میخرین من که دیگه ناامیدشدم توخواب هم نمیبینم خونه دارشدیم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

نگو اینطور خدا بزرگه سرمایه ای چیزی پس اندازی وامی قرضی یه جور جور میشه

هیچی نداریم یه وانت قرازه باکارگری چطورمیشه خونه خرید

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

انشالله میخرین من که دیگه ناامیدشدم توخواب هم نمیبینم خونه دارشدیم

عزیزم هیچ چیز از خدا بعید نیست.قدرت خدا نامحدوده.اگه خدا برات بخواد شده همخ دنیا دست به دست هم بده به چیزی که میخوای میرسی.انشاالله صاحب بهترین و قشنگ ترین خونه میشین هیچوقت ناامید نشو.خدا از یه راهی میرسونه که فکرشم نمیکنی

ما سه ساله ازدواج کردیم تازه اثاث کشی کردیم به همین آپارتمانی کع شما اول زندگی میخواید بخرید خداروشک ...

عزیزم به خدا به همون راضیم ولی از خدا کم نمیخوام.دوست دارم یه روزی خودم و بچه هام تو خونه ی دلخواهم زندگی کنیم.همش دارم واسه همیم واحد ۷۰ ۸۰ متری دعا و نذر و نیاز میکنم.منم حدود دو ساله عقدم

❤️🌹🥺

عزیزم هیچ چیز از خدا بعید نیست.قدرت خدا نامحدوده.اگه خدا برات بخواد شده همخ دنیا دست به دست هم بده ب ...

ممنون عزیزم امادیگه امیدندارم ازکجاخدامیرسونه چیزی نداریم که 

عزیزم به خدا به همون راضیم ولی از خدا کم نمیخوام.دوست دارم یه روزی خودم و بچه هام تو خونه ی دلخواهم ...

منم دقیقا طرز فکر تو رو دارم دلم خونه با امکانات تو بالاشهر میخواد انشالله بتونیم بخریم همه مستاجرها صاحب ملک بشن من و شما هم به رویامون برسیم

خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه

خانواده شوهرم خدالعنتشون کنه ازاول نزاشتن ازشوهرم کارکشیدن هیچی ندادن اون موقع میتونستیم خونه ماشین بخریم خدالعنتشون کنه

ممنون عزیزم امادیگه امیدندارم ازکجاخدامیرسونه چیزی نداریم که  ...

برات دعا میکنم خدا دری و باز کنه به روت صاحب خونه شی جوری که خودتم حیرون بمونی و اشک شوق بریزی.از ته دلم دعا میکنم واسه همه ی کسایی که مستاجرن خونه بخرن.چون خودم قشنگ درک میکنم چقدر سخته.❤️