2777
2789
عنوان

سرکتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
عزیزم بیا پی وی 

اگه کسی هست ، بهتون درخواست دادم

به منم بگید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

دردت تو جونم ممنون عزیزم الهی زبونت خیر باشه چجوری بنویسم بگو تا بنویسم 

ترجمه متن عریضه خدمت امام زمان (عج)

ای مولای من، که درود خداوند بر تو باد.می نویسم در حالی که به تو پناه می برم ، بابت آنچه بر من نازل شده است. شکایت می کنم در حالی که به خداوند نیرومند و بلند مرتبه و سپس به تو پناه می برم، بابت امری که مرا فرا گرفته استو قلبم را به خود مشغول ساخته است و فکرم را طولانی و بسیار نموده است و هوش و خردم را کاسته است و بزرگی نعمت خدا را در هنگام وقوع گرفتاری در نظرم دگرگون ساخته . دوست مرا رها کرده است و زمانی که روی آوردن آن امر به سوی من آشکار شد خویشاوند از من دوری جست و جان خود را به سلامت برد و تونایی و قدرت من از رویارویی و پاسخ آن درمانده استو بردباری ونیروی منیارای تحمل آن را ندارد.پس در آن به تو پناه می آورم و برای پاسخ و حل این نیاز خود به خداوند که مدح او بسیار است توکل می نمایم.در حالیکه علم دارم به مقام تو نزد خداوند که پروردگار عالمیان است و تدبیر امور بدست اوست و مالک امور است.در حالیکه اعتماد دارم به تو که برای شفاعت در امر من نزد خداوند که مدح او بسیار است ، سرعت خواهی داشت .در حالیکه به اجابت خواسته توسط خداوند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترجمه متن عریضه خدمت امام زمان (عج)   ای مولای من، که درود خداوند بر تو باد.می نویسم در ...

تبارک و تعالی در این که خواسته مرا تعطا کند، یقین دارم و تو ای مولای من سزاواری که گمان مرا درست و امید مرا به خودت راست گردانی و در این گرفتاری و مشکل (بیان حاجت )(

) در آنچه تحمل آن را ندارم و نمی توانم برآن هیچ صبری نمایم ، اگر چه سزاوار و مستحق آن امر و حتی چندین برابر آن باشم.آنهم به خاطر افعال قبیح و زشتم و تباه ساختن و کوتاهی در .اجباتی که برای خداوند عزوجل است.پس به فریادم برس ای مولای من که درودهای خداوند بر تو باد این هنگام که به تو پناه بردم از خداوند عزوجل امر و خواسته مرا قبل از هدر رفتن و تباه شدن امر و شاد شدن دشمنان بخواه ، که نعمت به واسطه تو بر من گسترانیده می شود . از خداوندعزوجل برای من در کارم یاری و پیروزی قریب الوقوع به وسیله برآورده شدن آرزوهایم و نیکو شدن آغاز و آخر اعمالم و ایمنی از همه ترس ها در همه احوال بخواه . همانا خداوند که مدح او بسیار است آنچه را بخواهد انجام می دهد و او برای من کافی است و در آغاز و انجام بهترین کسی است که می توان بر او اعتماد کرد.

کنار نهر آب برود و بگوید:

تبارک و تعالی در این که خواسته مرا تعطا کند، یقین دارم و تو ای مولای من سزاواری که گمان مرا درست و ...

ای حسین ابن روح سلام بر تو باد شهادت می دهم که همانا وفات تو در راه خدا بوده است و همانه تو نزد خداوند زنده ای و روزی می خوری و به تحقیق با تو در حیاتت که در نزد خداوند عزوجل هست سخن می گویم و این نامه حاجت من است. به مولای ما که سلام بر او باد.پس آن را تسلیم کن که تو مورد اعتماد و امینی 

وسپس عریضه را در آب بیفکند.

(برگرفته از کتاب منتهی الامال-جلد دوم-صفحه 334) 

عزیزم من فرد مجرب میشناسم اما متاسفانه با شماره کار راه نمیدازه حضوری بایدبری پیشش

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕