2777
2789
عنوان

به عنوان یه همسایه واقعا سختتونه؟ بی منطقیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 67 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دیکه دو و سه نصف شب مگه اینکه همسایتون جغد باشه بیدار باشه.  یواشکی برو.  

واقعا دارم فک میکنم شاید باید پر در بیارم پرواز کنم 

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486
نه بابا نصف شب که دیگه نمیبینه

فقط امیدوارم بیخیالم شه 

چه چیزی میتونه افسرده کننده تر از به سادگی زندگی کردن در روز های پشت سر هم باشه؟                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/1690486
با کمال احترام به نظراتت از نظر من  اولین جمله ت کاملا خنده داره زندگی تو طبیعت،آزادی عمل،برا ...

سگ در اصل با انسان به تکامل رسیده. به صورت مجزا در طبیعت وجود نداشته. سگ از نژاد گرگ هست که اجداد ما توله گرگ هایی رو که پیدا میکردن پیش خودشون نگه میداشتن و تربیت میکردن و پرورش میدادن و از بین توله هاشون اونهایی که اروم تر و فرمان پذیرتر و بانمک تر بودن رو تکثیر کردن و بقیه رو رها کردن. حالا در طی حدود همین بیست هزار سالی که گفتین، این انتخاب مصنوعی باعث شده انواع و اقسام سگ ها بوجود بیاد.

ولی دیگه گونه آپارتمانیش زیاد سابقه نداره😁 در نتیجه با کلیت حرفتون موافقم اما رهاسازی در طبیعت بنا به خیلی دلایل خوب نیست. نه به نفع حیوون هست نه طبیعت.

باید یه جوری رضایت همسایه رو جلب کنن چون درسته بحث ایشون اصلا مزاحمت نیست و صرفا با نجس بودن سگ در باور خودشون اذیت میشن ولی اینجا قانون پشت ایشونه.

اگه بشه باهم کنار بیان وگرنه جا به جا بشن برن یه خونه ویلایی یا باغ بهتره. ولی حیوون خونگی تا نداشته باشی درک نمیکنی. واقعا جزو اعضای خانوادت میشه انگار. من یه طوطی داشتم از وقتی جوجه بود بزرگش کردم و خیلی دوسش داشتم. وقتی که مرد واقعا داغون شدم انگار جداً داغ عزیز دیده بودم😞 اصلا برای دیگران قابل درک نیست این پیوند.

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

سگ در اصل با انسان به تکامل رسیده. به صورت مجزا در طبیعت وجود نداشته. سگ از نژاد گرگ هست که اجداد ما ...

بزرگوار، باید خدمتتون عرض کنم.من هم خودم چند بار تو دوره های مختلف سنیم .اردک،خرگوش نگه داشتم (هرچند که الان از این کارم پشیمونم)پس ننیشه گفت من این وابستگی رو درک نکردم

همونطور که قبلا عرض کردم

،نحوه پیدایش این موجود،تاثیری روی آزادیش نداره،درسته در ارتبلط با انسان ها تربیت شده،اما این تربیت و پرورش مانع آزادی این حیوون به نحوی که الان مردم دارن محدودشون میکنن  نبوده

اما با توجه به تکه آخر پیامتون بیشتر به نظر میرسه دلبستگی ما انسانها بهشون،باعث شده ما انسانها مانع راحت زندگی کردنشون بشیم تاموارد دیگه

سگ در اصل با انسان به تکامل رسیده. به صورت مجزا در طبیعت وجود نداشته. سگ از نژاد گرگ هست که اجداد ما ...

بزرگوار، باید خدمتتون عرض کنم.من هم خودم چند بار تو دوره های مختلف سنیم .اردک،خرگوش نگه داشتم (هرچند که الان از این کارم پشیمونم)پس ننیشه گفت من این وابستگی رو درک نکردم

همونطور که قبلا عرض کردم

،نحوه پیدایش این موجود،تاثیری روی آزادیش نداره،درسته در ارتبلط با انسان ها تربیت شده،اما این تربیت و پرورش مانع آزادی این حیوون به نحوی که الان مردم دارن محدودشون میکنن  نبوده

اما با توجه به تکه آخر پیامتون بیشتر به نظر میرسه دلبستگی ما انسانها بهشون،باعث شده ما انسانها مانع راحت زندگی کردنشون بشیم تا موارد دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز