2777
2789

سمت این چیزا نروو فقط همینو بهت میتونم بگم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به موکلم میگم یه آشناشو برات بفرسته

میشه لطفا جدی بگیرین حرفمو

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

سمت این چیزا نروو فقط همینو بهت میتونم بگم

شما بلدی

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

شما بلدی

نه بلد نیستم اصلا هم بهتون توصیه نمیکنم برید سمت این چیزا من داستان صوتی ترسناک درباره اجنه زیاد گوش دادم اصلا اصلا چیز خوبی نیست فقط بدبختی به همراه داره شما به خاطر این میخایدش که احساس قدرت داشته باشید و کاراتون براتون انجام بده ولی در قبالش چیز خوبی ازتون نمیخاد کل زندگیتون در رنج و عذاب خواهید بود الان دیگه هیچ کس مفتی مفتی چیزی بهت نمی‌ده خصوصا معامله با اجنه که از جنس آتش هست و آتش هم درمحضرخداوند قسم خورده تا قیامت انسان رو درخطرقرار بده و از راه درست به درکنه موکل گرفتن یعنی توهین به مقدسات و قرآن و ...موکل مسلمون به سختی پیدا میشه اکثر موکل ها مسلمون نیستن اینطوری که من ازشون اطلاعات دارم سمتشون نرو

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛