2777
2789
عنوان

توی سونو زده🤔🤔🤔

80 بازدید | 3 پست

رحم بیش از حد معمول بزرگ 

توی هفت هفته و ۳ روز 

و بچم تو سه هفتگی خودشو معلوم کرد ی بی بی چک پررنگ اما نرفتم آز بدم ببینم بتام چنده هنوزم دکتر انتخاب نکردم پیش ی دکتر رفتم برام مولتی ویتامین و اینا نوشت اما خوشم نیومد ازش حالا ضربان قلب این بچم ۱۷۱ درحالیکه پسرم تو همین هفته ۱۰۰ بوده امکان داره دوتا بوده باشه و ندیده سونو؟یا مشکلی هست؟

چه جالب چقد خونسرد

من ۶ هفتم دوبار دکتر رفتم😂

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
چه جالب چقد خونسرد من ۶ هفتم دوبار دکتر رفتم😂

ی سری مشکلات برام پیش اومد از فوت یک آشنا تا کارای شهرداری و اینا واس همین هنوز وقت نکردم برم ی دکتر پیدا کنم دلمم میخواد برم پیش دکتر مسرم اونم فقط دو روز در هفتس 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید