2821
2789
عنوان

رحم جایگزین

222 بازدید | 7 پست

حومه تهران هستم قبلا رحم اجاره کردم دوبار که سری اول منفی شد سری دوم هم بچم پنج ماه سقط شد دوباره میخوام اجاره کنم فقط حتما حومه تهران باشه نزدیک گلستان  قلعه میر سبزدشت و... واینکه حتما متاهل باشه و همسرش راضی باشه وهم خانم وهم همسر انسان های مقید وبا اخلاقی باشن قلیون و سیگار نکشه ترجیحا زیر 32باشه و زایمان قبلیش طبیعی باشه بهتره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستان خانمی هستم متاهل ساکن تهران مجدد رحم جایگزین میشم یکبار رحم دادم و با اولین انتقال مثبت شد و فرزند سالم تحویل خانوادش دادم مجدد رحم میدم بدلیل نیاز مسکن شدید لطفا کسانی تماس بگیرند که هزینه رحم براشون مهم نباشه و وضع مالی عالی داشته باشند صفر نهصدو ده سیصدو پنجاه و هشت شصت و نه هشتاد و هشت

خانمی هستم متاهل با سابقه موفق رحم اجاره ای بار اول مثبت شد مجدد رحم میدم مجبورم به دلیل نیاز شدید به مسکن کسانی تماس بگیرند که وضع مالی عالی دارند به قیمت پیشنهادی و رحم میدم و همه جوره ساپورتم کنن فقط خانم های که جنیناشون فریز شده و آماده انتقال هست تماس بگیرند 

09103586988