2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینچا پیدا نمیکنی.  برو همون مرکزی که میخوای انتقال بدیبهت معرفی میکنن.  مواظب باش آدم حسابی باشه یهو بعدش بچه دنیا اومد ادعای مادری نکنه. 

بهترین راه اینه از طریق مرکز اقدام کنی چون ازشون مدارک و وثیقه میگیرن که بعدش مزاحمتی برای خانواده ی بچه ایجاد نکنن

اینچا پیدا نمیکنی.  برو همون مرکزی که میخوای انتقال بدیبهت معرفی میکنن.  مواظب باش آدم حسا ...

، قبلا دوباره اجاره کردم خود مرکزا دلال یا همون واسه دارن که فقط تیغ میزنن ادمو هیچ کاریم نمیکنن یعنی تمام کاراشو خودم هماهنگ میکردم بعد به طرف میگفتن ما انجام دادیم برات واسع مخارجی که ازادم میگیرن اصلا رسید نمیدن که پاشون گیرنباشه هروقتم چیزی بگی میگه نمیخوایی نخوا میدم به یکی دیگه، خیلی خیلی اذیت میکنن 

، قبلا دوباره اجاره کردم خود مرکزا دلال یا همون واسه دارن که فقط تیغ میزنن ادمو هیچ کاریم نمیکنن یعن ...

خوب اینجا هم فکر نکنم آدم مطمئن پیدا کنی.  توی اطرافیانتون کسی نیست اینکارو کنه؟ 

رحم جایگزین دیگه مشکلی نداره که.

دو سری قبلی نگرفت؟ 

خانمی هستم متاهل با سابقه رحم اجاره ای موفق بار اول مثبت شد مجدد رحم میدم بدلیل نیازشدید مسکن با قیمت پیشنهادی خودم لطفا کسانی تماس بگیرند که وضع مالی عالی داشته باشند و بتوانند همه جوره ساپورتم کنن کسانی که جنیناشون فریز شده و آماده انتقال هست تماس بگیرند همه مراحل قانونی انجام میشه دوستان دقت بفرمایید روند بارداری رحم اجاره ای خییییلی سخت تر از بارداری عادی که خودمون میشیم هست و ارزن اون کار خیلی باارزش تر از اون پولی که می‌خواین بدین هست ممنون که مارو درک میکنید.

09103586688