2777
2789
عنوان

unistarkids

88 بازدید | 15 پست

سلام دوستان راه حل می‌خوام برای جذب فالور برا آنلاین شاپم به غیر تبلیغات 

هزینه تبلیغ زیاده فالورایی هم که میارن اکثرا فیکن وزیرش دارن

لطفاً کمک کنید https://www.instagram.com/unistar.kids?igsh=MTgyOTg3MDkzeWx0cg==

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه پستام بره تو اکسپلور هر کاری میکنم نمیشه

تا پستات نره اکسپلور مشتری گیرت نمیاد الان الگورتیم اینستا خیلی پیچیده شده  ولی زود یاد میگیری  آموزش هارو ببین 

خدایا دوستت دارم...

به نظرم بزرگترین اشتباه تبلیغ به بلاگراست چون یا فیک میریزن اگه فالور واقعی هم باشه شاید اصلا مشتری نشد  ولی یاد گرفتن الگوریتم خیلی بهتره حتی خودت میتونی یاد بدی وپول دربیاری

خدایا دوستت دارم...

به نظرم بزرگترین اشتباه تبلیغ به بلاگراست چون یا فیک میریزن اگه فالور واقعی هم باشه شاید اصلا مشتری ...

دقیقاً عزیز  تبلیغ دادن کار اشتباهی یه خودمون متوجه ش شدیم فقط فالور فیک میریزن تو پیچت فقط باید پستات بره اکسپلور که پیچ بره بالا

کاش پستای ماهم بره اکسپلور ،☹️☹️

دقیقاً عزیز  تبلیغ دادن کار اشتباهی یه خودمون متوجه ش شدیم فقط فالور فیک میریزن تو پیچت  ف ...

آره عزیزم اول خوب اینستاگرام رو آموزش ببین بعد پست هات رو بذار اگه فالورات بیست نفر  باشن  ممکنه که هزار تا بازید داشته باشه از هزارتا صد نفر فالو کنن از صد نفر ده تا مشتری باشن صحیح هست  باید کیفیت ویدئو و عکسات خوب باشن ساعت طلایی هست واسه گذاشتن پست هات اینا هشتک گذاری درست انجام بشه یا مثلا چندتا اسلاید عکس باشن یا تایم ویدئو چقدر باشه یا مثلا از روزمرگیات بذاری تو استوریات اینا  زیاد سخت نیست آموزش اینستا راحته چندتا نکته هست باید رعایت کنی من خودم یاد ندارم اگه یاد داشتم بهت میگفتم یک پیج معتبر اموزش اینستا گرام پیدا کن ومشورت کن باهاش قشنگ راهنماییت میکنه آنلاین شاپ زمان میخواد تا به سود برسی ولی اگه آموزش الگوریتم رو یاد بگیری خودت هم میتونی اموزش بدی یا ادمین بشی 

خدایا دوستت دارم...

[QUOTE=324680156]تا پستات نره اکسپلور مشتری گیرت نمیاد الان الگورتیم اینستا خیلی پیچیده شده  ول ...

بایدیاد بگیری نکات  الگوریتم اینستا رو کم کم به سود میرسی الان با فیلت.ربودن وضعیف بودن نت مشتری کمتره ولی اگه ادامه بدی تا چهار پنج سال دیگه خیلی پیشرفت میکنی صبر کن وکم کم پیشرفت کن

خدایا دوستت دارم...