2777
2789
عنوان

جشن و غم

102 بازدید | 11 پست

خالم زنگ زده منو صدا کرده واسه جشن فردا 

درسته امروزا دنبال یه شادی و جشن و خوشحالیم 

ولی انگاری غم دنیا ریخت تو سرم 

حقوق شوهرمو ک زدن دو روز پیش همشو خرج خوردو خوراک خونه کردیم 

حتی یارانه رو هم خرج خونه و پوشاک بچه و شیر .. کردیم 

قلبم داره میترکه گوشیرو بردارشتم زنگ زدم ب شوهرم از ناراحتی عصبانی شد گف نرو بگو کار دارم نشد گفتم زشته نرمم باید کادومو بدم هر چی باش پسر خالمه فامیل دور نیست ک 

حتی لباس درست حسابی ندارم بپوشم 

کمدم پر لباسه ها ولی یدونه لباس مجلسی ندارم همشون یا مال خونه یا بیرون 

نمیدونم چرا فکر میکنم بهش قلبم درد میگیره شدید اینجوری خودمو بیچاره فرض نکرده بودم تا حالا

نمیدونم ب اینکه پول نداریم گریه کنم یا ک لباس ندارم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سختش نکن دختر خوب همینم بگو‌خداروشکر ب این فک کن لاقل ی خونه داری ک در کمدتو باز کنیا دنبال لباس باشی؟اون کارتن خوابا چی بگن تو این سرما یا بچهای کار که باید کار کنن یه لباس گرم ندارن الان اگ میتونی از مادر خواهری برادری ماشوهری کسیت غرض بگیر لباسم از ی اشناهات بگیر برو یا بعضی وقتا با همون لباسی قدیمی میشه ست کرد لباسارا ناشکری نکن ک اون بالاسریه خدایی نکرده قهرش بگیره بگو خدایا شکرت درس میشه سخت نکن غصه نخو تاوقتی خدارو داری✨😉🌱❤️

حالا یکم پول قرض بگیر ،یه لباس هم از یه دوستی 

پول راه هس قرض بگیرم ولی متاسفانه عروس اومدم ب یه شهر غریب خانوادم دور حتی مادرشوهرمم دور یدونه همسایه یا دوستی ندارم بیشتر ناراحتیمم اینه