2777
2789
عنوان

چرا هیچ گوهی نشدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 26 پست
پس باید تامین کنه هزینه هاتو  دوست نداره چیه الان زن و شوهر پا به پای هم زندگی دارن میسازن مگه ...

حقوق نگرفته حقوقش تموم میشه ‌

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
۳۳    دوتا دارم

یه مدت برو تو فک و فامیل دوست و آشنا در و همسایه تو چشم باش با همه خوبی کن حال و احوال کن کلا تو چشم باش یه چند ماهی .... 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت برو تو فک و فامیل دوست و آشنا در و همسایه تو چشم باش با همه خوبی کن حال و احوال کن کلا تو چشم ...

چیییی؟!   ربطش چیه حالا

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
حقوق نگرفته حقوقش تموم میشه ‌

میدونم چی میگی‌عزیزم الان شرایط سخت شده با حقوق کارمندی که دیگه بدتر 

ولی خودم‌۱۲ سال کار کردم میدونم بزرگترین برگ برنده زندگیم پول و درامدم بود شوهرم باشه نباشه فرقی تو زندگیم نداره چون رو پای خودم بودم همیشه کاش همه دخترا روزی مستقل باشن🙏🏻

چرا میگن عمران نخونین کار نیست؟؟؟شما الان به جز نظارت چه کاری انجام میدین

من معماری خوندم 

الان بازارش خوب نیست ولی چند سال پیش خوب بود 

من کارمند جای نیمه دولتی هستم 

ولی در کنارش نقشه کشی و نظارت هم انجام میدم 

البته الان دیگه کمتر چون خسته میشم کمر دردم دارم هفته ای ۳ روز سر کارم 

ولی ۱۲ سال بکوب کار کردم و درس خوندم یه جورایی دیگه خسته شدم 

من معماری خوندم  الان بازارش خوب نیست ولی چند سال پیش خوب بود  من کارمند جای نیمه دولتی ...

الان درامدتون چقدره؟من لیسانسم رو نصفه کاره خوندم الان۴۰واحد بخونم مدرک عمران رو میتونم بگیرم

الان درامدتون چقدره؟من لیسانسم رو نصفه کاره خوندم الان۴۰واحد بخونم مدرک عمران رو میتونم بگیرم

درامد که متغییره نسبت به پروژه ها 

ولی قبلا که خوب بود من تونستم خونه و ماشین بخرم واسه خودم 

حتما ادامه بده و پروانه بگیر

درامد که متغییره نسبت به پروژه ها  ولی قبلا که خوب بود من تونستم خونه و ماشین بخرم واسه خودم&n ...

مثلا درامد سالانه واسه نظارت چقدره؟و اینکه درامد کلیتون چقدره سالانه؟و اینکه بعد لیسانس چه کلاسایی رفتین؟

مثلا درامد سالانه واسه نظارت چقدره؟و اینکه درامد کلیتون چقدره سالانه؟و اینکه بعد لیسانس چه کلاسایی ر ...

پروانه رو اگر حقوقی کنی سالی ۲۰۰ 

بستگی به پایت داره 

اگر حقیقی کار کنی ۳۰۰ ۴۰۰ سالی اونم به تجربه و کار بلدی بستگی داره

من فوق خوندم قبلش تری دی و کد و فتو شاپ کامل یاد گرفتم 

کلاسهای نظام و میرفتم کامل