2777
2789
عنوان

مگس پران

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 67 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام منم دقیقا از سال 1400 به مگس پران مبتلا شدم مگس که چه عرض کنم الان انواع خطوط درهم و نقطه های پر رنگ جلو چشمم هست حتی احساس میکنم بیشترم داره میشه!! چن بار دکتر رفتم میگن شبکیه چشمت سالمه و چون چشمات نزدیک بین هست زجاجیه چشمت حالت آبکی پیدا کرده و باعث مگس پران شده تا موقعی هم که شبکیه چشم سالمه هیچ کاریش نمیکنن، حقیقتا تو روزا مخصوصا بیرون از خونه خیلی عذاب میکشم،اتفاقا منم پی درمانش رفتم ولی میگن ویترکتومی خیلی ریسکش زیاده، احتمال پارگی شبکیه،فشار چشم و آب مروارید از عوارضش هست برا همین معمولا هیچ متخصصی برا مگس پران زیر بار این عمل نمیره،در مورد ویترولیز هم پرسیدم میگفتن اونم ریسک داره چون احتمال اینکه اشعه لیزر اشتباها به شبکیه چشم اصابت کنه هست،واقعا موندم چطور تو قرن 21 یه درمان قطعی برا همچین مریضی وجود نداره!! تجربه شما از ویترولیز چطور بود اصلا ارزش امتحان کردن داره؟ هزینش چقدر شد؟

سلام منم دقیقا از سال 1400 به مگس پران مبتلا شدم مگس که چه عرض کنم الان انواع خطوط درهم و نقطه های پ ...

سلام خدمت شما دوست عزیز

بنده از سال ۹۹ دچار مگس پران شدم و مثل شما خیلی عذاب میکشم تا اینکه ویترولیز رو انتخاب کردم و پیش دکتر حمید آریایی تبار ۲جلسه لیزر کردم که اصلا تغییری در مگس پرانم رخ نداد،و من که راضی نیستم،هزینه هم ۲ جلسه که همین تابستون انجام دادم برا هرچشم حدودا ۲ میلیون،و عکسotc هم ۲ میلیون شد که سرجمع ۶میلیون شد

در مورد عوارضش بگم که هیچ عوارضی برام نداشت،

و چند نفر از کسایی که میشناسم ویترکتومی کردن و راضی بودن، ولی ویترکتومی کاتاراکت رو به تعجیل میندازه،۰

سلام ببخشید عمل ویترولیز چقدر طول کشید و هزینه اش چقدر بود؟ پیش کدوم دکتر انجام دادید؟ چرا با عمل ...

سلام خدمت شما

راستش ویترولیز برای هر چشم ۵دقیقه طول کشید هزینه دوتا چشم حدودا ۲ میلیون میشه و عکس otcشبکیه که اونم قبل ویترولیز باید گرفت ۲میلیون میشه

من پیش دکتر حمید آریایی تبار انجام دادم

من ۲جلسه انجام دادم و تو این ۲جلسه اصلا تغییر نکرد ودلیلشو نمیدونم،

البته ویترولیز مگس پرانو ازبین نمیبره بلکه اونو تکه تکه میکنه،بنظر میاد که ویترولیز برای مگس پران منسوخ شده هست وباید سراغ گزینه های دیگه مثل ویترکتومی رفت،که البته ریسک زیادی داره

من طراحم با کامپیوتر شغلم رو چکار کنم اصلا استرس‌گرفتم اومدم سفر خیرسرم اینطورش شدم

نه بابا نگران نباشید موقع کار با کامپیوتر مثل من عینک فتو بزنید مشکلی نداره یه مدت رعایت کنید بهتر میشید

کاربر آقا