2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاگردی کردن براش عارنبودمیگفت کارنباشه میرم کارگری میکنم لقمه حلال درمیارم ازبچگی کاری بودوپیش پدرش ...

آفرین چه خوب که لقمه حلال در آوردن براشون اولویت بوده 

منم برام خیلی مهمه این قضیه به خواستگارامم همینو میگم بهشون میگم برای من زیاد مهم نیست کار طرف چیه مهم اینه که اون درآمدی که به دست میاره حلال باشه چون معتقدم درآمد حلال هر چه قدر هم که کم باشه به زندگی برکت میده اما درآمد ناسالم میتونه زندگی رو نابود کنه 

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق
وقتی ازدواج کردی کجا رفتی برای زندگی؟

من خونه پدرشوهرم یه اتاق دوازده متری ویه اشپزخونه کوچیک بودالبته مابامادرشوهرم زندگی نکردیم خونه جداداشتن چندسال اونجازندگی کردیم کل طلاوپس اندازرو براکارش سرمایه کردیم

من خونه پدرشوهرم یه اتاق دوازده متری ویه اشپزخونه کوچیک بودالبته مابامادرشوهرم زندگی نکردیم خونه جدا ...

و اینکه شرایط خودتون چی بود توی مجردی؟توی رفاه بودین؟دختر خالم کامل پسندیده اما همه ی ما میترسیم نتونه تحمل کنه

چه قدر ملاک های شما مثل ملاک های منه 😂

توهرکاری باخدامعامله کنیدفقط توقع نداشته باشیدسختی نبینید ماخیلی سختی کشیدیم ولی کنارهم ساختیم زندیمون روچشم ندوختیم به خانواده هاازاول مستقل بودیم 

توهرکاری باخدامعامله کنیدفقط توقع نداشته باشیدسختی نبینید ماخیلی سختی کشیدیم ولی کنارهم ساختیم زندیم ...

دقیقا موافقم با حرفتون وقتی کسی زندگیشو میسپره دست  خدا، خدا دستشو رها نمیکنه 

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق
آفرین چه خوب که لقمه حلال در آوردن براشون اولویت بوده  منم برام خیلی مهمه این قضیه به خواستگار ...

دقیقاوقتی من ازدواج میکردم اطرافیان ودوستانم اکثرابافردتحصیلکرده وبادرامدازدواج میکردن ولی من باکسی که دیپلم دلره وشاگردهست ازدواج کردم چون ملاکم تحصیل نبودبالاخره یه جوان نمیتونه هم خونه وماشین داشته باشه مگرخانواده بدن ولی همسرم متکی به خودش بودوبرام تکیه گاه خوبی میشد