2777
2789
عنوان

همسایه فضول😐😐

233 بازدید | 12 پست

اقا من باردارم بعد همسایه مون همکار همسرمه ...چندوقت پیش درب اسانسور باز شد من یهو آقای همسایه رو دیدم سلام کردم رد شدم....یه دوساعت بعدش خانومه ش پیام داد وای من حس شیشمم میگه تو بارداری😐حالا من اصن نه شکم دارم نه چیزی این شوهرش فک کنم از صورتم که تپل شده فهمیده بود من باردارم سریع گذاشت کف دست زنش

بعد چندوقت الان شوهرم زنگ زده میگه یکی از همکارام که یه شهر دیگه س زنگ زده میگه فلانی شنیدم توراهی داری😶😶

یعنی شما فک کن این همسایه ما به همه همکارا ی شوهرم گفته زن فلانی حامله س....

من اصن فک نمیکردم این آدم انقد خاله زنک باشه 

آخه یه مرد چرا باید حامله بودن زن همکارشو به بقیه مردا بگه!!!!

وای الان حالم بده ازینکه من یه مدت باخانومش درارتباط بودم همش میگم حرفی نزده باشم چیزی نگفته باشم یه موقع اینا انگار خیلی خاله زنکن🤦‍♀️البته من بعد یه مدت کلا ارتباطم رو فقط درحد سلام و علیک کردم باخانومه و دیگه رفت و امد رو قطع کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم مگه جرم کردی ولی جلوی مرد پررسوخته همکار شوهر تو بگیر بگو تو واقعا خاله زنکی اینو حتما در حضور مدیر ساختمان بگو بهش اخطارربده اگه دفهع دیگه تکراربشه با حراست اداره و رییس اداره طرفت میکنم 

خانم مگه جرم کردی ولی جلوی مرد پررسوخته همکار شوهر تو بگیر بگو تو واقعا خاله زنکی اینو حتما در حضور ...

خونه سازمانی هستیم ...ازون طرفم میگم همکار نزدیک شوهرمه بنظرم زشت میشه اگه بخوایم اینجوری بگیم بدتر میشه ...فقط میگم خوب شد فهمیدیم اطرافیان مون چقد فضولن و خاله زنک

خونه سازمانی هستیم ...ازون طرفم میگم همکار نزدیک شوهرمه بنظرم زشت میشه اگه بخوایم اینجوری بگیم بدتر ...

درست میگی من تو زندگی وشرایط شما نیستم وحالا هم که دارن نبرن حرفو کمتر باید کردایم مسایل تو روستا و یا شهرهای بسیار کوچیکه که یاد پیگیرن خاله زنکی نیشن رعلتهای دیگه مانن شیفتی کاررکردن بر دل زنشون نشستن اینهارو شمادکه هیچیرباید مادر بزرگهای شما اطلاع داشته باشن من سنم خیلی بالا است از شما دارم میشنوم خانم که لپ ش چاق بشه بارداره خب حالا از دنیا نرفتیم یهدچیزیرهم از شما یاد گرفتیم تو خیابون باید راه بریم لپهای خانم هارو نگاه کنیم و به گناه بیو فتیم   .