2777
2789
عنوان

خانمهاااا

95 بازدید | 10 پست

میگم من چرا باید اینحوری باشم حتی دلم برا پسری ک امکان ازدواج نداره و ب خاطز دیدن فیلمهای بد باعث شده پیش من نتونه خودش کنترل کنه،دلم بسوزه،خودم اسیبش ببینم،ولی بعدش بهش پیام بدم بگم تو مشکل چیه و برو درمانش کن،چون میدونم از پزشک پرسیدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب همکار بودیم،بعد خواستیم بیشتر اشنا بشیم ولی اون خرابش کرد یهو بهم دست زد

دلت نسوزه لطفا دلیل خوبی نیست اصلا 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
میگه ب خاطر دیدن فیلم شهوتم بالا رفته،ولی نمیتونم ازدواج کنم

این مشکل اونه که فیلم میبینه یا تو؟

مردا همیشه یه بهونه هایی دارن ولی اصلا قانع کننده نیست 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
این مشکل اونه که فیلم میبینه یا تو؟ مردا همیشه یه بهونه هایی دارن ولی اصلا قانع کننده نیست 

اخه میدونی چیه ب خاطر اون اتفاق من خیلی فحشش دادم،ک تو لاشی هستید،ولی بعدا فهمیدم اینحوری نبوده فقط چون فیلم زیاد دیده ،باعث شده اون اتفاق بیافته،

ولی با اینکه خیلی از اون کارش اسیب دیدم و دیگه سمتش نرفتم ولی دلم سوخت چون دیدم نتونتسته خودش کنارل کنه

این مشکل اونه که فیلم میبینه یا تو؟ مردا همیشه یه بهونه هایی دارن ولی اصلا قانع کننده نیست 

کلا توبه کردم سمت هییییچ نامحرمی نرم،ولی خب کلا گفتم پسرها خیلی گناه دارن تو این شرایط اقتصادی هم شهوتشون بالاس،هم امنکان ازدواج نیست