[QUOTE=324652017]خواب دالی موشه ماشین بازی توپ بازی غذا تعویض پوشک و لباس دوروز یبار حمام شیر دادن یاد گرفتن کلمات جد ...[/QUOچه تایمی توروز بازی میکنین باهاش من دخترم خیلی بازی دوست دارم اما بیشتر از دوساعت درروز نمیتونم باش بازی کنم گاهی اصلا حوصلم نمیشه😥😥
من که بعضی موقع ها درمونده میشم ،،،با زایمانم خیلی ضعیف شدم ...فقط چون ذوق اومدنشو دارم بهم انگیره م ...
منم همینطور گاهی خیلی پرانرژی ام و کل روز باهاش سرگرم اما گاهیم پیش میاد مثلا اصلا حوصله ندارم روزایی ک اینجورم و باهاش زیاد بازی نمیکنم از خودم متنفر میشم و عذاب وجدان دارم😔
منم همینطور گاهی خیلی پرانرژی ام و کل روز باهاش سرگرم اما گاهیم پیش میاد مثلا اصلا حوصله ندارم روزای ...
خودتو ناراحت نکن من یه پسر کلاس پنجمی هم دارم ....اصلا دیگه مغزم هنگ کرده بخدا ...کمبود خواب ...خونه نامنظم ...الانم که پریودشدم ...فقط امیدم به شوهرمه اون جمع و جورم میکنه
خودتو ناراحت نکن من یه پسر کلاس پنجمی هم دارم ....اصلا دیگه مغزم هنگ کرده بخدا ...کمبود خواب ...خونه ...
من اخه خیلی ام وسواس دارم روتمیزی خونه این بیشتر افسردم کرده، روزایی ک خونه بهم ریخته و کثیفه و وقت نمیکنم برسم ب کاراحوصله هیچیا ندارم ازاین اخلاقم متنفرم امادست خودم نیست دائم باید تمیزکاری کنم اینجوری واسه بچمم کم میزارم😔