2777
2789
حس میکنم کافی نیستم براش بااین که تماممو میزارم واسش 

این حس بعد مادر شدن طبیعیه

تو مادر کافی هستی ب اندازه کافی زحمت میکشی ب این چیزا فکر نکن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

[QUOTE=324652017]خواب دالی موشه ماشین بازی توپ بازی غذا تعویض پوشک و لباس دوروز یبار حمام شیر دادن یاد گرفتن کلمات جد ...[/QUOچه تایمی توروز بازی میکنین باهاش من دخترم خیلی بازی دوست دارم اما بیشتر از دوساعت درروز نمیتونم باش بازی کنم گاهی اصلا حوصلم نمیشه😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حس بعد مادر شدن طبیعیه تو مادر کافی هستی ب اندازه کافی زحمت میکشی ب این چیزا فکر نکن

من که بعضی موقع ها درمونده میشم ،،،با زایمانم خیلی ضعیف شدم ...فقط چون ذوق اومدنشو دارم بهم انگیره میده

من که بعضی موقع ها درمونده میشم ،،،با زایمانم خیلی ضعیف شدم ...فقط چون ذوق اومدنشو دارم بهم انگیره م ...

منم همینطور گاهی خیلی پرانرژی ام و کل روز باهاش سرگرم اما گاهیم پیش میاد مثلا اصلا حوصله ندارم روزایی ک اینجورم و باهاش زیاد بازی نمیکنم از خودم متنفر میشم و عذاب وجدان دارم😔

[QUOTE=324652017]خواب دالی موشه ماشین بازی توپ بازی غذا تعویض پوشک و لباس دوروز یبار حمام شیر دادن ی ...

من بچه دومم هست خودم کم بازی میکنم ولی با داداشش خیلی بازی میکنه اصلا علت دنیا امدنش تنهایی داداشش بود🤣🤣😂

منم همینطور گاهی خیلی پرانرژی ام و کل روز باهاش سرگرم اما گاهیم پیش میاد مثلا اصلا حوصله ندارم روزای ...

خودتو ناراحت نکن من یه پسر کلاس پنجمی هم دارم ....اصلا دیگه مغزم هنگ کرده بخدا ...کمبود خواب ...خونه نامنظم ...الانم که پریودشدم ...فقط امیدم به شوهرمه اون جمع و جورم میکنه

خودتو ناراحت نکن من یه پسر کلاس پنجمی هم دارم ....اصلا دیگه مغزم هنگ کرده بخدا ...کمبود خواب ...خونه ...

من اخه خیلی ام وسواس دارم روتمیزی خونه این بیشتر افسردم کرده، روزایی ک خونه بهم ریخته و کثیفه و وقت نمیکنم برسم ب کاراحوصله هیچیا ندارم ازاین اخلاقم متنفرم امادست خودم نیست دائم باید تمیزکاری کنم اینجوری واسه بچمم کم میزارم😔

من اخه خیلی ام وسواس دارم روتمیزی خونه این بیشتر افسردم کرده، روزایی ک خونه بهم ریخته و کثیفه و وقت ...

منم دقیقا همینم از خونه بدم میاد...اصلا نمیرسم تمیز کاری کنم ...شوهرم بیچاره میاد تمیز میکنه خدا خیرش بده ..الهی هرچی از خدا میخواد بهش بده به جز زن دوم 🤣🤣

من که بعضی موقع ها درمونده میشم ،،،با زایمانم خیلی ضعیف شدم ...فقط چون ذوق اومدنشو دارم بهم انگیره م ...

اره ادم بعد زایمان انرژیش 0 میشهو افسردگی میگیرع

من بعد دوسال خیلی بهترم یادمه اوایلش مثل سنگ بودم حالم داغون بود ب مرور ادم بهتر میشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤