نسیم۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 302 عنوان سونو NT 61 بازدید | 4 پست امروز سونو انتی دادم خدا رو شکر همه چی خوب بود ولی گفت جفت پایینه، کسی تجربه داشته؟ 1402/10/25 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3500 ای جانم مبارکت باشه به سلامت بغلش بگیری به ناز بزرگش کنی🥰😘😍 جنسیت مشخص نشد آدم خیلی ذوق داره ....تا میشه استراحت کن..کارای سنگین و پیاده روی نکن.منم دعا میکنی خواهرانه سه ساله منتظر دومی هستم دخترم خیلی تنهاس ارزوش خواهر شدنه..منم دعا کن بگو با تو دلی نازت سمانه همباردار بشه خدایا نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
نسیم۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 302 ای جانم مبارکت باشه به سلامت بغلش بگیری به ناز بزرگش کنی🥰😘😍 جنسیت مشخص نشد آدم خیلی ذوق داره .... ... مرررسی عزیزم😍🥰 گفت هفته ۱۶ برا جنسیت جفت شما سر اولی پایین نبود؟الهی به حق همین روزا خدا دامن همه اونایی که میخوان یا منتظرن سبز کنه😍😍
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3500 مرررسی عزیزم😍🥰 گفت هفته ۱۶ برا جنسیت جفت شما سر اولی پایین نبود؟ الهی به حق همین روزا خدا ... مرسی ممنونم الهی آمین انشالله دعات در حقم گرفته باشه...اصن نگران نباش فقط همون استراحت کن پاها موقع استراحت کمی بالاتر بزار نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
نسیم۱۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 302 مرسی ممنونم الهی آمین انشالله دعات در حقم گرفته باشه...اصن نگران نباش فقط همون استراحت کن پاها موقع ... به امید خدا، با خبرای خوب بیای😍حتما عزیزم