2789
عنوان

افت تحصیلی

128 بازدید | 9 پست

من سال آخرم و همیشه درسم خوب بود امسالم با اینکه خوندم ولی اصلا تمرکز جالبی نگرفتم حالم خیلی بده اصلا موندم چجور با این نمرات توی چشم خانوادم نگاه کنم هرچی فکر میکنم دلیلی برای افتم نمیبینم ولی اینم بگم که افسردگی گرفتم و دارو مصرف میکنم و کلا امیدم رو از دست دادم و این حالم رو بدتر کرده🤦‍♀️منی که پر از آرزو آرزو امید بودم تبدیل به یه ادم بی امید و خسته از زندگی شرم

تمرکز خیلی مهم

منم گاهی بی تمرکز میشم

مهم نیست مهم تلاشته تلاشت بکن بقیش بسپر به بالایی مطمئن باش خوب میشه و بالاخره و یه جایی جواب تلاشت میگیری💛

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
تمرکز خیلی مهم منم گاهی بی تمرکز میشم مهم نیست مهم تلاشته تلاشت بکن بقیش بسپر به بالایی مطمئن باش ...

بخدا خسته شدم تمام توانم رو گذاشتم ولی گند زدم دیگه از خودم بدم میاد منی که قبلا درسم خوب بود چرا انقدر افت تحصیلی نمیگم عالی بودم ولی متوسط رو به بالا بودم ولی امسال گند زدم به تمام معنا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خسته شدم تمام توانم رو گذاشتم ولی گند زدم دیگه از خودم بدم میاد منی که قبلا درسم خوب بود چرا ان ...

میفهممت سخته

اینکه تلاش کنی و جواب نبینی سخته چون منم یه مدت طولانی درگیرش بودم و کم و بیش هستم

ولی ببین جدی میگم مهم تلاشی که میکنی

بزار یه مثال بزنم شاید جالب باشه

تو میای یه مدت مثلا ۱ ماه فست فود میخوری بعد میری آزمایش میدی تو آزمایشات سلامتیت اوکی اوکیه ولی تو که میدونی داری یه ماهه به بدنت ضرر میزنی حالا چون آزمایشت خوبه یعنی بدن سالمی داری؟ قطعا نه

تلاش هم همینه تو داری تلاشت میکنی حالا به هر دلیلی نمره خوب نگیری نشوندهنده اینه که تو ضعیفی نه!

مهم اینه که داری برای هدفت میجنگی با ارامش باید بری جلو مهم اینه تو فقط درست بخونی امتحان بدی مهم این که از این درسی که میخونی یه روز تو زندگیت استفاده کنی مهم اینه زندگی کنی امیدوارم کمکی کرده باشم چون واقعا درکت میکنم💛🌷

میفهممت سخته اینکه تلاش کنی و جواب نبینی سخته چون منم یه مدت طولانی درگیرش بودم و کم و بیش هستم ول ...

ممنونم حرفتون واقعا درست و به جاس ببینید آدم وقتی تلاش میکنه و نتیجه نمیده میفهمه تلاش خودش رو کرده و خب نتیجه نداده و خودش از بابت خودش خیالش راحته ولی وقتی خانوادت درکت نمیکنن و میگن که اره مثلا گوشی باعث شده حواس پرتی یا هرچی این ادم رو وافعا اذیت میکنه یا اینکه مقایسه میکنن واقعا خیلی سخته

ممنونم حرفتون واقعا درست و به جاس ببینید آدم وقتی تلاش میکنه و نتیجه نمیده میفهمه تلاش خودش رو کرده ...

خواهش میکنم🌷

خانواده ها که بله بعضی اوقات قضاوت اشتباه میکنن که اونم به نظرم سعی کن جلوشون خیلی کم گوشی استفاده کنی

و وقتی خودت میدونی صدت برای اونکار گذاشتی وقتی خانواده همچین حرفی میزنه سکوت کن و پاسخی نده شما خانم باش و احترامشون کاملا نگه دار ، چون بالاخره اوناهم خیلی دوستت دارن و شاید تنها دلیلی که به ذهنشون میرسه اینه که مثلا به خاطر گوشی اینجوری شده ولی وقتی تو انقدر خانم باشی و آروم مطمئنن اوناهم درک میکنند و باهات همراه میشن💫💖

خواهش میکنم🌷 خانواده ها که بله بعضی اوقات قضاوت اشتباه میکنن که اونم به نظرم سعی کن جلوشون خیلی کم ...

بله درسته بالاخره اینده منم براشون مهمه ولی خب داشتن درکم چیز مهمیه ممنونم از شما که انقدر خوب صحبت می‌کنید تنتون سلامت باشه همیشه♥️

بله درسته بالاخره اینده منم براشون مهمه ولی خب داشتن درکم چیز مهمیه ممنونم از شما که انقدر خوب صحبت ...

اخلاق ها باهم متفاوته دیگه ماییم که باید با بالا و پایین زندگی کنار بیایم 

خواهش میکنم قربونت 

همچنین🫂💖💛🌷

اخلاق ها باهم متفاوته دیگه ماییم که باید با بالا و پایین زندگی کنار بیایم  خواهش میکنم قربونت& ...

کاش میشد ادن بره طرف علاقش نه به زور خانواده

کاش میشد ادن بره طرف علاقش نه به زور خانواده

اگه به رشته ای علاقه داری باهاشون حرف بزن شاید قبول کنند

اگه قبولم نکردن سعی کن کنار درست بهش بپردازی اگه هم باز نشد بیخیالش شو بعدا برو سمتش بالاخره هزارتا راه هست که میتونی انجام بدی