2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 48 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن خودش میگ من کارم خودش تبلیغه نیاز ب پیج نیس🫤 حضوری برو ببین  نیازم نی نوبت بگیری.  شن ...

مرسی خداخیرت بده من واقعا ارزومه عمل کنم ولی با این هزینه های سرسام اور ادم دیوونه میشه حتما یروز میرم مطبشون فقط من میخام طبیعی عمل کنم نمیخام زیاد بینیمو دستکاری کنم جون خیلی مشکل خاصی نداره طبیعی خوب درمیاره بنظرت؟یکم قیمتش پایینه میترسم میگم ریسکه نزنه دماغو داغون کنه

مرسی خداخیرت بده من واقعا ارزومه عمل کنم ولی با این هزینه های سرسام اور ادم دیوونه میشه حتما یروز می ...

طبیعی که خوب نیس دختر دوست من طبیعی عمل کرد پشیمونه اصلا متوجه عملش نمیشی واسه منو نیمه فانتزی عمل کرده زیادم  سربالانیس 

مرسی خداخیرت بده من واقعا ارزومه عمل کنم ولی با این هزینه های سرسام اور ادم دیوونه میشه حتما یروز می ...

منم از قیمت پایین میترسیدم میگفتم چون کمه حتما خرابش میکنم 

خودمو سپردم ب خدا و رفتم و واقعا عالی شد

قیمت کم قطعا دلیل بر خراب شدن نیست

بهت قول میدم همونی برات در میاره ک انتظارش رو داری

باید زمان داد درسته ولی چون دوستای دیگمو دیدم که همون اول عمل قشنگ شدن همش دارم خودموبااونا مقایسه م ...

اصلا مقایسه نکن 

منم اوایل ک خیلی ورم داشت همش مقایسه میکردم

اما الان فهمیدم ک با زمان دادن چقد خوب میشه

طبیعی که خوب نیس دختر دوست من طبیعی عمل کرد پشیمونه اصلا متوجه عملش نمیشی واسه منو نیمه فانتزی عمل ک ...

اخه خیلی سربالا دوست ندارم که ازروبه رو سوراخای بینی مشخص باشه یا اینکه خیلی قوس بده