2777
2789
عنوان

از استرس دارم میمیرم

249 بازدید | 22 پست

سلام دخترم تاخیر حرکتی داره یعنی راه نمیره دو سالشه بردم دکتر مغز عصاب همکاری نکرد ازش نوار مغز بگیرن تا دکتر دارو بنویسه حالا دکتر گفت به من و همسرم بریم مشاوره و روانشناس از نتیجه اینا دارو بنویسه من از استرس دارم میمیرم روانشناس و مشاور چی میخاد بپرسه آزمون تو رو خدا کسی میدونه راهنمایم کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پرسشنامست 

حالا یا داخل یه آزمون کتبی هست 

سلام مثل مصاحبه باهاشون صحبت می‌کنه 

نتیجه رو می‌نویسه و شما به دکترتون میدین

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗

انشالله چیزی نیس عزیزم نگران نباش

میتونه واسته؟؟زنتیکی هم میتونه باشه شما یا همسرتون دیر راه افتاده باشین 

دختر خاله من تو چهارسالگی راه رفت 

ولی برا اینکه خیالت راحت بشه هرچی دکتر گفته رو انجام بده

اسی بیا برو پیش ایشون  مثل اینکه از دکتر بیشتر حالیشع

شما از کلماتت مشخصه خانوادت بهت ادب یاد ندادن بی شخصیت 

چشات وا کنی میبینی بعدش گفتم اون دکتر حتما علمش داره ولی واسه محکم کاری برو پیش یه دکتر دیگه 

روانشناس چه ربطی داره اخه به راه نرفتن بچه برید یه دکتر دیگه خب

ربط شو منم نفهمیدم دکتر فوق تخصص مغز عصابه میگه برید روانشناس بعدش دارو بدم از دست این بچه نزاشت نوار مغز بگیره

شما از کلماتت مشخصه خانوادت بهت ادب یاد ندادن بی شخصیت  چشات وا کنی میبینی بعدش گفتم اون دکتر ...

آره منم مثل تو چشمام آب مروارید داره نمیبینم

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗
آره منم مثل تو چشمام آب مروارید داره نمیبینم

من که به لطف خدا از توعه کور الان بهتر میبینم من میسپارمت به خدا که اینجوری دل میشکنی ، امیدوارم زمین جوری نچرخه که به همین بلا یا بدترش گرفتار نشی حرف منو بادت باشه کارما ولت نمیکنه بدبخت بی خانواده 

2790
2778
2791
2779
2792