2777
2789
عنوان

امروز یه خریت کردم😶

287 بازدید | 19 پست

واسه اولین بار توی زندگیم صدای یه نفر رو ظبط کردم اونم مادربزرگ عروسمون بود که خاله مامانم میشه این زن به ظاهر خیلی منو دوست داره اما از حرکاتش حس میکنم ازم‌ متنفره از طرفی دلم میخواست ببینم پشت سر چی بهم‌ میگه اینجور بود که گوشیم رو روی ظبط صدا گذاشتم و خونه داداشم جا گذاشتم میدونم حرکت خیلی ناشایستیه و خیلی ایده بدی زدم خلاصه که بعد یه ساعت رفتم گوشیم‌رو آوردم خونه داداشم‌ گفتم ببخشید جا گذاشتم و اومدم گوش دادم فقط صدای خروپف بنده خدا توش بود فکر کنم‌ به زور خودش رو نگه داشته بود ما بریم‌ بخوابه فقط یه تیکه صدا بود که عروسمون گفته بود وای فلانی گوشیش رو جا گذاشته کلا همین بعدش من رفتم تازه وقتی برگشتم گوشیم رو نگاه کردم دیدم یه نقطه سبز ریز روشه و وقتی صفحه اعلانش رو پایین میکشی علامت یه ظبط صدا روشه حالا نمیدونم عروسمون دیده یا نه خیلی استرسش رو دارم چون وقتی رفتم یکم انگار اوکی نبود نمیدونم اونم خواب بود که بیدارش کردم یا نه اون علامترو دیده و فهمیده امیدوارم که متوجه نشده باشه خیلی خیلی کنجکاو بودم که این پیرزن پشت من چی میگه از عروسمون مطمئنم و میدونم دختر خوبیه و اهل این چیزا نیست اما از مادربزرگش مطمعن نبودم خلاصه که از این کار ها نکنین منم دفعه اول و آخرم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدما اونقدری برام مهم نیستن که بخام گوشیمو پیششون جا بذارم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
چ‌ حوصله ای داری بخدا😂😂😂

نفس جون پروف خودتی؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

عروستون فکر کرده شک کردی ک پشت سرشما حرف میزنه مهم نباشه اگ‌ب روت اورد ک نمیاره بگو دستم‌خورد مشکل داره گوشیم 

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█