2789
عنوان

جاری دورو

562 بازدید | 20 پست

ما با خانواده شوهر تو یه ساختمونیم بعد من ب خاطر یه سری چیزا با خانواده شوهرم رفت و امد ندارم فقط وقتی دعوت کنن میرم خونشون ولی رابطم با جاریم خوب بود جاریمم همیشه میومد پشت سرشون حرف میزد .ولی تازگیها فهمیدم که با مادرشوهرم میره بیرون استخر .دیروز ب صورته خیلی اتفاقی فهمیدم جاریم میخاد باهاش بره استخر اما خودش انکار میکنه میگه من یه تایم دیگه رفتم .من نمیگم چرا با اون میره جایی میگم اگه با کسی رفتو امد داری چرا میای پشتشون حرف میزنی .بنظرتون چجوری باهاش رفتار کنم ازین ب بعد ؟ یبار پارسال قطع رابطه کردم با جاریم خیلی دردسر شد برام .بنظرتون چجوری نامحسوس یه رفتاری کنم که فک نکنه خرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از من میشنوی با جاریتم رفت و اومد کم کن 

مخصوصا تویی که توی یه ساختمون باهاشونی هر چی کم تر بری و بیای راحت تری 

حرف هم اصلا پشت سر خانواده شوهرت نزن 

اخرش‌جاریه اعتماد نمیشه کرد بهش 

در حد یه احوال پرسی همین 

هر چی صمیمی تر بشی درد و سر و شر‌ فقط واست داره 

دوستی و صمیمیت با جاری اشتباهه باهاش غیبت کردن که دیگه فاجعه است!!! دیگه از همینجا ادامه نده

اره خیلی احمقم باید ب طور نامحسوس رابطمو کم کنم چون یبار قطع رابطه کردم همه تقصیرا افتاد گردنه من

رازتو نگو اگه اون بد گفت پشتشون تو خوب بگو بزار ب شک بیفته،

اگه بدی گف ازشون ادامه نده و بگو نمیخوام حرف بزنم،میفهمه اعتماد نداری بهش 

بعدم اگ باهاش سرد باش از هر چند بار یبار جوابشو بده

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

چرو قطع رابطه؟خب وقتی اون هست جلوی دهنت رو بگیر که یه وقت حرفی ازت نبرده بیاره

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
دقیقا همینه که میگی مادرشوهرم میخاد منو حرص بده

مادرشوهر نمیخاد عروسا باهم متهد بشن واسه همین جدایی میندازه بینشون

حالا جاری هم ارزش نداره وقتتو بذاری پاش 

فقط میاد غیبت میکنه ازت حرف میکشه تا پیش خواهرمادرشوهرت خرابت کنه تا خودش عزیز شه نمیدونم چرا اینجوریه 

البته رابطه دوطرفس هر دو تا جاری اینجورین

نمیدونم مثلا عزیزِ مادرشوهر شدن چی داره که بخاطرش یه آدمو خار خفیف کنی 

حالا انگار محبت مادرشوهر چیه همش میخاد سواستفاده کنه 

چقد ما خانوما ساده دلیم

واسه همین اتفاقای خاله زنک بازی که از روابط جاری و مادرشوهر و خواهر شوهر متنفررررم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

مادرشوهر نمیخاد عروسا باهم متهد بشن واسه همین جدایی میندازه بینشون حالا جاری هم ارزش نداره وقتتو بذ ...

خودشم خیلی ازشون ضربه خورده یعنی من اگه بجاش بودم نکاهشونم نمیکردم با بلاهایی که سرش اوردن ولی نمیدونم چرا غرور نداره ولی من که باهاشون قطع ارتباطم و راحتم حالا اون هرچقد میخاد خودشو شیرین کنه دوباره یروز ضربه میخوره

قطع رابطه نکن بلکه دیگه مواظب صحبت کردن خودت باش

بیشتر شنونده باش و حرفشو تایید هم نکن و یواش یواش رابطه رو  کم کن اگر بخواهی رفتاری چکشی داشته باشی همانطور چکشی پس می‌گیری و اینطور که من متوجه شدم تو هم مثل من رفتار دیگران برات مهم هست پس اگر چکشی عمل کنی خودت بیشتر می‌سوزی بهتره خیلی آروم آروم رابطه رو کم کنی بهتره چون تا الان پیش تو خیلی درد و دل می‌کرد ممکنه تو هم پیشش صحبت‌ها کرده باشی و اگر یک دفعه رابطه رو کم کنی اون وقت اون از حرف‌هایی که پیشش زدی سو استفاده کنه و پیش مادر شوهرت بد تو رو بگه البته این یک فرضیه هست که از جاری‌ها هم بعید نیست پس خیلی محترمانه و دوستانه آروم آروم رابطه رو کم کن تا تو ضرر نکنی

و وقتی رابطه رو کم کردی هر وقت هم که باهاش رودررو میشی خیلی عادی رفتار کن

خودشم خیلی ازشون ضربه خورده یعنی من اگه بجاش بودم نکاهشونم نمیکردم با بلاهایی که سرش اوردن ولی نمیدو ...

عقل نداره دیگه بیچاره 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم