2777
2789
عنوان

فرنوم لب کودک

131 بازدید | 11 پست

دوستان کمک اگه تجربه دارین به اشتراک بذارید 

پسرم پنج سالشه، داشت با درب ظرف غذا بازی میکرد همزمان بپربپر، فرنوم لبش اندازه دومیل پاره شده، خونش بند اومد، گریه نمیکنه، میگه درد ندارم، 

ولی تا غروب نمیتونم ببرمش دکتر تا باباش بیاد پسر کوچیکمو نگه داره من بزرگو ببرم ،

فقط تا اون موقع میترسم چیزیش نشه 

شما تجربه داشتین؟ 

انقد استرس دارم که تمام بدنم یخ کرده 

از بس باباش میگه چرا مراقبش نبودی 

انگاری بچه پنج ساله رو میشه یه گوشه بست که بازی نکنه 

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔

هیچی نیست نگران نباشید عزیزم

جوش میخوره خودش؟ تجربه داشتین؟ 

از ترس نمیذارم دهنش رو باز کنه، فقط مایعات با قاشق بهش میدم که لبش حرکت نکنه ، ولی اصلا بیقراری و ورم و درد و گریه نداره، حالا نمیدونم از ترس دکتر هست که میگه درد ندارم یا واقعا درد نداره 

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوش میخوره خودش؟ تجربه داشتین؟  از ترس نمیذارم دهنش رو باز کنه، فقط مایعات با قاشق بهش میدم که ...

عزیزم نمی‌دونم تا چه حد پاره شده باید دکتر ببینه ولی اصلا نگران نباش  مشکل حادی نیست 

عزیزم حتما از ترس میگه 🥺 

حتما ببرش دکتر 

ولی نگران نباش 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم نمی‌دونم تا چه حد پاره شده باید دکتر ببینه ولی اصلا نگران نباش  مشکل حادی نیست  عزی ...

خیلی  ریز، میلیمتری، یک یا دومیل،  

باباش بیاد میبرمش، 

هیچی نیست اوکی میشه عزیزم 

الان نگاه کردم بهتر شده داره جوش میخوره خودش 

ببخشید مزاحم شما هم شدم 

استرس هاش دست خودم نیست همسرم متاسفانه یه سرماخوردگی ساده بچه ها رو خیلی جو میده،  اونقدری که میگه چرا بچه باید سرما بخوره 

همینقدر بی فکر 

ادعاشم  زیاد میشه، بازم ممنونم از پاسخ گویی 

الان نگاه کردم بهتر شده داره جوش میخوره خودش  ببخشید مزاحم شما هم شدم  استرس هاش دست خود ...

عزیزم هیچی نیست بچه ها همین هستن تا بزرگ شن کلی زخم میشن 😁😅 

اخی عیب نداره بنده خدا از استرس میگه 

وگرنه معلومه شما مادر خوبی هستی ❤️

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
جوش میخوره خودش؟ تجربه داشتین؟ از ترس نمیذارم دهنش رو باز کنه، فقط مایعات با قاشق بهش میدم که لبش حر ...

سلام عزیزم ببخشید از تاپیکت خیلی میگذره ولی من تو این شب ناراحت ترین و ناامیدترین مادر دنیام فهمیدم پسرم مشکل ژنی داره میخواستم ببینم شما تاثیر گرفتین از این سلول درمانی و اینکه ژن درمانی اومده ایرانی دوسال داره میگذره شما گفتین دکتر گفته سه چهار ساله میاد من خیلی امیدوارم طلاها و پس اندازمونو گذاشتم وسط حتی شده خارجی ببرمش راهی هست؟

سلام عزیزم ببخشید از تاپیکت خیلی میگذره ولی من تو این شب ناراحت ترین و ناامیدترین مادر دنیام فهمیدم ...

سلام ببخشید من الان متوجه پیامتون شدم ، من سلول درمانی رو ادامه ندادم برای پسرم بخاطر هزینه هاش ، و اون مرکز به گمانم بسته شدباز هم اگه اطلاعات جدیدی به دست آوردم بهتون میگم ، خصوصی بیاید شماره تون رو برام بذارید که بتونم بهتون خبر بدم .

سلام عزیزم ببخشید از تاپیکت خیلی میگذره ولی من تو این شب ناراحت ترین و ناامیدترین مادر دنیام فهمیدم ...

آخ ببخشید ژن درمانی برای همه بیماری ها نیومده فقط یه نوعی از بیماری اومده ، که اسم بیماری رو دقیق یادم نیست دکتر گفته بود برای بیماری امثال پسر من تا سه چهار سال دیگه میاد . چون پسرم بیماری نادر داره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز