2789
عنوان

راه حل

72 بازدید | 5 پست

اگ از ی نفر ناراحتید ک رفیقتوته و در عین حال دوسش دارید ینی یه کاری کرده که عقل و دل هر دو با هم میگن تو باید جواب این کارشو بدی ن تلافی مثلا میگن ک تو باید با این کارش بت بر بخوره چون قشنگ تو ی بحث عادی دس گذاش رو نقطه ضعف و عذاب چند سالم با اینکه در جریان بود ب خاطر همین موضوعا چقد ب خودم آسیب زدم حالا ب نظرتون چیکار کنم وقتی کنارم حس بهتری دارم و در عین حال میگم چرا پوششی وقتی دلتو شکونده چیکار کنم ک نشون بدم ازت ناراحتم ولی بازم قهر نکنم باهاش راحی ک پیشش باشم ولی گاهی تا بفهمه کمتر از قبله و خودش بیاد جلو.نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه اینقدر دوستش داری که نمیتونی بذاریش کنار و حالا حالاها باهاشی

پس نباید مثل من و خودت باهاش اهل تعارف باشی

مستقیم و دوستانه و بدون اخم ازش بپرس

اگه شعور داشته باشه درست جواب میده یا قطع میکنی یا ادامه میدی

اگه نداشته باشه کلا بذارش کنار

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
اگه اینقدر دوستش داری که نمیتونی بذاریش کنار و حالا حالاها باهاشی پس نباید مثل من و خودت باهاش اهل ...

باشه همینکار و میکنم چن وقته اذیتاش بیشتر شده امروز از دستش عصبی شدم داد زدم فعلا یکم اوکی نیستیم با هم منم دارم سعی میکنم جلو نرم چن روز دیگ اگ اومد جلو یا بحثش پیش اومد یه پیام بش میدم کا ناراحت شدم از دستش😔🌷