2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

292 بازدید | 16 پست

سلام دوستان وقتتون به خیر.

دوستان وزن نوزاد من کم بود و نمیتونست شیر خودم رو بخوره .دکتر گفت بهش نان ۱ بدم.

روزی یکبار مدفوع رو داره ،حین مدفوع هم گریه نمیکنه.ولی چند ساعت قبل دفع زور زیاد میزنه و دل درد میشه.یعنی خواب آروم نداره و هی دست و پاش رو تو شکمش جمع میکنه و زور میزنه.شیر هم زیاد میخوره.امروز دوباره میخاستم ببرمش دکتر،گفتم بپرسم اینا علائم یبوست هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه دکتر شیرش رو تغییر بده.

نان فک کنم یکم سنگینه.

منم ب دخترم میدادم اینجوری بود.

دکتر متخصصش گفت شیر خشکه رو عوض کن

شیر خشک گیگوز یک بده.

هم سبکه هم شکمش سفت نمیشه هم کولیکش خوب میشه.

واقعن ب بچم ساخت هم تپلی شد هم تا یکسالگی استفاده کرد.البته کنارش شیر خودمم میخورد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
گریه نمیکنه ها،فقط زور میزنه و نق میزنه میخاد شیر بخوره.ممنون

بله عزیزم دقیقا علایم کولیکه بخاطر این میخواد شیر بخوره ک تا وقتی درحال شیر خوردنه بخاطر مکیدن دل دردش آروم تر میشه اما بعدش دوباره بخاطر حجم شیر ک‌ خورده بیشتر از قبل بی قراری میکنه نگران نباش عزیزدلم بازم خداروشکر گریه نمیکنه انشالله زود خوب میشه قشنگم

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

با اجازه دکتر شیرش رو تغییر بده. نان فک کنم یکم سنگینه. منم ب دخترم میدادم اینجوری بود. دکتر متخص ...

آها ممنونم.خودم هم‌همین حدس رو میزدم که نکنه شیر باعث شده باشه.دفع روزانه رو داره ولی قبل دفع اینجوریه.مخصوصا شب تا صبح.

گفتم بپرسم اینا علائم یبوست هست یا نه

ممنون گریه نمیکنه ها،فقط نق میزنه و بی قراری میکنه  و میخااد شیر بخوره.

بله دقیقا کولیکه شیر میخواد چون با مک زدن احساس آرامش میکنه نق زدن هاشم برای اینه که هنوز شدید نشده حتما ببر فوق تخصص اطفال دارو بده

زهد ریایی،جهل مقدس...