2777
2789

دخترم کلاس پنجمه.. ده بار باید صداش بزنم تا بیدار شه... 

6 صبح بلند میشم.. صبحونه آماده میکنم. تغذیه میزارم. لباساشو آماده میکنم به بدبختی ساعت 7 میره 

تا دست وصورتشو بشوره وموهاشو شونه کنه پدر آدمو در میاره خیلی کند وبی خیاله..با اینکه همه کاراشو من میکنم بازم وقت نمیکنه صبحونه درست بخوره از بس بی خیاله ودور خودش میچرخه... چیکار میکنید شما 

مال من کلاس اوله.اوایل خودم حاضرش میکردم،خودم مرحله به مرحله میگفتم بهش.ولی الان گاهی به خودش میسپرم.بقول شما خیلی کنده ولی  این یه مسئله تربیتیه.اگه برای سلامت شخص ضرری نداشته باشه گاهی باید بذاری با نتیجه عملش روبرو شه.نتیجه آروم آروم حاضر. شدن دیر رسیدنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من کلاس اوله.اوایل خودم حاضرش میکردم،خودم مرحله به مرحله میگفتم بهش.ولی الان گاهی به خودش میسپرم ...

اگه از الان یاد بگیرن خیلی بهتره... 

چون واقعا من که خسته شدم 

دقیقا دختر من اینطوریه کلاس سوم هست.تازه غر میزنه که پام درد گرفت رو پاهستم و زود لباس بپوشون و بعدش ...

من که تصمیم گرفتم همه کاراشو دیگه انجام ندم حتی اگه خواب بمونه وبه سرویس ومدرسه نرسه... 

چون همه کاراشو انجام دادم بی خیال و تنبل شده