2777
2789
عنوان

دخترا یسوال

90 بازدید | 8 پست

شما اگه تو مجازی با کسی آشنا شین و خیلی هم صمیمی شین ینی درحد زیااااد. دیگه خودتون بدونین چ مدلی میگم

بعد طرف خیلی عکس بده از خودش از زندگیش موقعیتش قشنگ همه چیز خصوصی زندگیش

شما عکس میدین؟ عکس با حجاب منظورمه 

شهرهای مختلف دور باشین و بدونین هیچ وقت قرار نیست همو ببینین

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
من خودم نه اصلا چون همقرار نیست همو ببینید و قصدی نداره هم اینکه دوست ندارم عکسم دست کسی باشه

حتی با حجاب؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه قراره همو بیرون از مجازی ببینید ، بله باید عکس بدید 

به هر حال ۲ طرف باید همو بپسندن 

ولی اگه شک دارین ، کلا مجازی آشنا نشین

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

خیر

با وجود همش مصنوعی باید از همه چی ترسید . چند روز پیش ندید ویدیو از گیتار زدن آقای مدیری پخش شد انگار خودش بود اما هوش مصنوعی ساخته بودش

عکس ات برداره و با هوش مصنوعی بذار رو یه آدم لخت و پخش کنه چجوری میخوای ثابت کنی تو نبودی

من که اصلا.

ولی ببین،همین چند روز پیش یه کاربر گفت  با یکی در ارتباط بوده اونم عاااشقاااانه.یباره کات میکنن.حالا بعد دو سه سال از کات کردن،فهمیده پسره عکسای پروفایلشو برداشته،به بقیه هم گفته.،اینم داغون.دقت کن عکس پروفایل.اونوقت شما میخوای خودت با دست خودت مشکل درست کنی؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆