مینو_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 527 عنوان عفونت 166 بازدید | 16 پست اینقدر رفتم دسشویی اومدم خسته شدم اصلا ادار ندارم ولی حس میکنم مثانه ام پر پر میرم دسشویی فقط چند قطر قرص مترونیدازول انداختم خوب نشدم چیکار کنم یه راه کار بدین مجرد هستم 1402/10/25 | 03:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yarjan402 عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5688 بشین تو آب و سرکه محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
سارینا۷۹ عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 269 برو حتما دکتره زنان تا بهت قرص بدهانتی بیوتیک میده بهتمنم اینطوری شدهبودم ، مترونیدازول خوردم خوب شدم اما دوباره برگشتتا اینکه پیش دکتر زنان رفتم بهم انتی بیوتیک قوی داد و یه دوره مصرف کردم خداروشکر رفع شد
مینو_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 527 برو حتما دکتره زنان تا بهت قرص بده انتی بیوتیک میده بهت منم اینطوری شدهبودم ، مترونیدازول خوردم خ ... چه آنتی بیوتیک های بود میشه بگی
مینو_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 527 برو حتما دکتره زنان تا بهت قرص بده انتی بیوتیک میده بهت منم اینطوری شدهبودم ، مترونیدازول خوردم خ ... دکتر زنان معاینه داره؟؟؟
سارینا۷۹ عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 269 من تو اب و سرکه نشستم ، پونه کوهی دم کردم خوردمتاثیر داشتن و خوب شدم اما دوباره برمیگردهواسه من با همه اینا برگشتواسه همین رفتم دکتر زنان واسم ازمایش ادرار نوشتبعدش بهم انتی بیوتیک داد که خداروشکر خوب شدم
مینو_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 527 من تو اب و سرکه نشستم ، پونه کوهی دم کردم خوردم تاثیر داشتن و خوب شدم اما دوباره برمیگرده واسه من ... برای چی عفونت گرفتی؟ من از استخر بع بعد اینجوری شدم پنجشبه استخر بودم شنبه این اتفاق افتاد واسم داره دیوونه ام میکنه
سارینا۷۹ عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 269 دکتر زنان معاینه داره؟؟؟ نه قشنگم معاینه ندارهواست ازمایش ادرار مینویسه و ازمایش خون ( واسه اینکه چک کنه عفونت تو خونت نرفته باشه )بعدش که جوابش اومد دوباره ببر پیش دکتر که بهت قرص بدههمه قرص ها هم فرق میکنهبستگی داره عفونت ادراریت از چه نوعی باشه نبست به اون بهت قرص انتی بیوتیک قوی یا متوسط میده
سارینا۷۹ عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 269 برای چی عفونت گرفتی؟ من از استخر بع بعد اینجوری شدم پنجشبه استخر بودم شنبه این اتفاق افتاد وا ... نمیدونم چرا عفونت گرفتم اصلامنم با تکرر ادرار و احساس دستشویی فهمیدم که موقع ادرار سوزش و درد داشتمدستشویی نداشتما اما حسش رو داشتمطبیعیه اصلا ممکنه بخاطر همین استخر و لباس زیر و نظافت و اینا بیاد
مینو_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 527 نه قشنگم معاینه نداره واست ازمایش ادرار مینویسه و ازمایش خون ( واسه اینکه چک کنه عفونت تو خونت نرفت ... ممنونم از راهنمایت عزیزم😘
مینو_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 527 نمیدونم چرا عفونت گرفتم اصلا منم با تکرر ادرار و احساس دستشویی فهمیدم که موقع ادرار سوزش و درد داش ... سوزش درد ندارم فقط احساس میکنم کلی دسشویی دارم نرفتم
سارینا۷۹ عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 269 سوزش درد ندارم فقط احساس میکنم کلی دسشویی دارم نرفتم خب پس پیش یه دکتر زنان برو بزار واست ازمایش بنویسه و بعدش بهت قرص بده که ایشالا خفیف باشه و فوری بگذره❤️