2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

321 بازدید | 19 پست

تازه ازدواج کردم خونه نداشتیم اومدیم خونه ای مادرشوهرم تو یه اتاق زندگی میکنیم امشب شوهرم بهم گفت مامانم میگه صدای خندیدن یا حرف زدنش میاد خونه ای ما منم یکم با شوهرم بحث کردم ک اجاره بریم ینی چی آخه من محکومم با شوهرم قهر کردم پیشش هم نرفتم مادر شوهرمم تا یه حرفی میشه میگه خونه ای خودمه اختیارش دسته خودمه اینم ک داره مهریه میده نمیخواد اجاره اینا کنه حالا بنظرتون من زود جو گرفتم یا نه؟ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

گفتم اگه صدام اذیت میکنه دیگه حرف نمیزنم

عزیزم ببخشید که اینو میگم

میگم یه وقت منظورش صدای چیزتون نباشه روش نشده باشه بهتون بگه اینجوری گفته باشه

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

عزیزم ببخشید که اینو میگم میگم یه وقت منظورش صدای چیزتون نباشه روش نشده باشه بهتون بگه اینجوری گفته ...

عالی بود🤣🤣🤣🤣

چیزتون🤣🤣

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔

میدونی این چه جور زنیه با من خوبه وقتی پسرشو میبینه از من ایراد میگیره 

به نظر من که تا حرمتتون بیشتر از بین نرفته جدا بشین عزیزم این از الان اینجوری کنه وای به حال وقتی که بچه بیاری 

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔

میدونی این چه جور زنیه با من خوبه وقتی پسرشو میبینه از من ایراد میگیره 

عزیزم همه مادرشوهرها یه اخلاق خاصی در برابر عروس دارن سخت نگیر

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤