2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزاحم کارت میشه و اعصابت خراب میشه پیشونیت عرق میکنه اگه پر باشه بلند میشه میره تو چشمت کلا اعصاب ...

جدی؟ من تنها مشکلم قبلا با چتری این بود که توی باد خراب میشد اذیتم میکرد ولی تو بیمارستان که چیزی نمیشه بنظرم

اول مطمئن شو بهت گیر نمیدن چون به هرنوع لاک یا کاشتی چیزیم گیر میدن بعد تصمیم بگیر ولی خب حتما با مق ...

اخ اخ جیگرم کباب کردی با حرفت یاد زایمانم افتادم دکتر ناخن کاشته بود نوک تیز وای 🥶😰

اول مطمئن شو بهت گیر نمیدن چون به هرنوع لاک یا کاشتی چیزیم گیر میدن بعد تصمیم بگیر ولی خب حتما با مق ...

آره دقیقا به لاک و این چیزا گیر میدن واسه همین میترسم

عجب گیری کردیم چجوری مطمئن شم حالا😂

جدی؟ من تنها مشکلم قبلا با چتری این بود که توی باد خراب میشد اذیتم میکرد ولی تو بیمارستان که چیزی نم ...

من موهام موج داره همش با اتو صاف میکردم

بعد بارون و باد میزد پدرم درمیومد ولی قشنگه چی بگم

من موهام موج داره همش با اتو صاف میکردم بعد بارون و باد میزد پدرم درمیومد ولی قشنگه چی بگم

اره بخدا الان خیلی وقته همش به سرم میزنه چتری بزنم باز میگم ولش کن دردسر داره. از بس خوبه لعنتی

اخ اخ جیگرم کباب کردی با حرفت یاد زایمانم افتادم دکتر ناخن کاشته بود نوک تیز وای 🥶😰

واااا دکترا فکر میکنن یه کسین هیچکی هم بهشون گیر نمیده هر کار دلشون بخاد میکنن ولی تاجایی که میدونم به پرستارا گیر میدن...زایمانت طبیعی بود؟

اره بخدا الان خیلی وقته همش به سرم میزنه چتری بزنم باز میگم ولش کن دردسر داره. از بس خوبه لعنتی

به حالت چهره منم خیلی میاد 

قشنگه بزن رو دلت نمونه

نهایت خودتو روزی صد بار لعن و نفرین میکنی