2777
2789
عنوان

ناخنکار

54 بازدید | 8 پست

بیایید اینجا تاپیک قبلیو به خاطر یه ادم نادان بستن

مدل برای ناخن میخواستم نسیم شهر اگ کسی بود نزدیکم بیاد لطفا

مدل ندارم.

من جواب سوالمم نگرفتم این دستای تمرین مفصلی خوبن یا بدردنمیخورن؟؟

بدرد نمیخورن اینجا هم برای مدل پیدا کردن بدرد نمیخوره شما برو تو دیوار اگهی بزن که مدل ناخن میخوای اونم رایگان هزینه موادم نگیر تا یه مدت که خوب راه بیفتی یه نصیحتم از من هیچوقت ‌دستیار نشو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه زدم چندبار چون خونه هستم کسی نمیاد خونه ک

یه میز اجاره کن

شما زدی رایگان؟یه چند تا نمونه کار از خودت بذار رو دست آشنایی کسی تا جایی که میتونی خوب کار کن عکس بگیر 

یه میز اجاره کن شما زدی رایگان؟یه چند تا نمونه کار از خودت بذار رو دست آشنایی کسی تا جایی که میتونی ...

سالنم میرم میگن تازه کار قبول نمیکنیم باید حرفه ای باشی میگم‌خوب یه جا باید کنم سابقه داشته باشم دیگ‌ میگ‌نه تازه کارقبول نمیکنیم😑

یه میز اجاره کن شما زدی رایگان؟یه چند تا نمونه کار از خودت بذار رو دست آشنایی کسی تا جایی که میتونی ...

زدم رودست اشنا و دوست عکسشونو گذاشتم دیوار اگهی کردم ولی چون میگم‌خونه است کسی نمیاد

سالنم میرم میگن تازه کار قبول نمیکنیم باید حرفه ای باشی میگم‌خوب یه جا باید کنم سابقه داشته باشم دیگ ...

یه سالن پایین شهر برو بگو میخوام میز کرایه کنم نگو تازه کاری شما پول یک ماه میزتو بده کسی کاریت نداره از سالنای بدون مشتری و کوچیک شروع کن 

سلام یعنی اگه تاپیک قفل نمیشد دهن اونو جر میدادم خدا لعنت کنه هر چی شیخ و حوزه علمیه و اسلامی رو  اسلام بلدن حق مردم و نخورن .اختلاص نکنن .ی آدمی ک تا کلاس پنجم درس خونده رو رئیس جمهور نکنن بعد برا این که کارگر شهرداری بشی باید مدرک لیسانس داشته باشی فقط یاد گرفتن  سرشون تو کو.ن زندگی بقیه باشع  

امروزو زندگی کن😜