2777
2789
عنوان

مزاحمههه😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 3070 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا منو نمیگی امروز داشتیم از بیمارستان میمودیم بیرون بخدا تیپم معمولی بود قیافمم معمولی هست پسرمم تو بغلم بود یه آقای تقریبا مسنی از کنارم رد شد دقیقا کنار گوشم گفت خوشکلههه 😐😐😑 اگه مادر شوهرم همراهم نبود یه دعوای مفصلیش میکردم چه غلطا از زن بچه دار هم نمیگذرن 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

واقعا🤓🤓🤓باشه اصلا هرچی مادرشوهر جان بگن😂😂😂

ای جان چه خوشت اومد🤣🤣🤣 ببین به قرآن قصد بی احترامی به قد بلندا ندارما فقط میخوام بگم بخندین امشب مادرشوهرم‌ مهمون داشت هی از کابینت های بالا ظرفو وسایل میخواست به جاری می‌گفت بده آخرش گفت دخترم ببخشید منم تورو نردبون کردمت منم یهو بی اختیار زدم زیر خنده میگم مادرجون اینجوری چرا میگی 🤣🤣🤣🤣

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

ای جان چه خوشت اومد🤣🤣🤣 ببین به قرآن قصد بی احترامی به قد بلندا ندارما فقط میخوام بگم بخندین امشب ...

اره خیرکیف شدم😂😂😂 خب ما قد بلندا ز بالایمو بالا میرویم😂😂😂😂

تفففف پیرمرد هم هنوز آدم نشدن

متسفانه پیرا بدتر جوونا شدن اگه یه جایی گیر کردی یکیش جوون باشه یکیش پیر به پیره اعتماد نکن خیلی هار شدن این دوره زمونه کلا قضیه انگار عوض شده پسر جون راهشو میگیره میره پیرمرد خرفت یا مث سگ نگا میکنه یا متلک میندازه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚