2777
2789
عنوان

مزاحمههه😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 3070 بازدید | 52 پست
من ۱۷۳ ام و تا حالا یک نفر هم ن بهم تیکه انداخته ن گفته چقد دراز و بلندی😐 قد ۱۷۰ خیلی خیلی متوسطه!

😂😂😂 البته ب منم تیکه ننداخت بنده خدا تازه تحسینم کرد😂😂😂😂😂

من با دوتا از دخترخاله هام  بلند قامتان فامیل هستیم دیگه هرچی دور بر باشه همون مدلی دیده میشی 🤓🤐

شوخی میکنی؟ چند سالته؟؟؟ من نصف خواستگارام بخاطر قدم بوده!حالا ک سه سانت از شما هم بلند ترم !!

ن جدی😂😂

اونا قد منو میخوان ولی من شوهر قد کوتاه نمیخوام😐😂

یه بنده خدایی بود فک کنم از من خیلی کوتاه تر بود من گفتم  ما قد هامون بهم نمیخوره گف من ک مشکلی ندارم😳من گفتم اعتماد بنفس من مشکل دارم😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه واقعیت این،چند تا کلیپ ببین میفهمی که همه پسرا میگن دختر بغلی دوست دارن

😄😄😄😄نکن جون رها اینجوری من اعتماد ب نفسم همبمجوری بالاس😂الان یکی باید بیاد تخریبم کنه 

وای چقدهههههه مستممممم من وای بببین بدنمو راه رفتنمو قر کمرموووو💃💃💃

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃

خوش به حالت قدت بلنده 🙃من 163 تام همش مسخرم میکنن میگن چقدر کوچولویی پسر دوست مامانم هی دستم میندازه میگه تو قدت کوتاهه تو کوچولویی یه بار گفتم میزنمت گفت کوتوله جونم تو قدت به من میرسه که من و بزنی💔💔😐

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
خوبی ک دختر من ۱۵۸ام ولی بدم نمیاد خیلی دوس دارم قدمو همه چی گوگولی بم میاد 😂😂

آره ولی مامانم و همه هی بهم میگن کوتوله سفید برفی یادمه یه بار پسر دوست مامانم در کمد و باز کرد من کلم و آوردم پایین گفتم الان زده بودی تو سرم گفت آخه تو قدت و یه نگاه بندازه با فاصله ی کابینت ببین چقدر زیاده اصلا میخواستم موهاش و بکنم 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

منم ۱۶۰ هستم و جاری تازه وارد ۱۶۷مادرشوهرم هی میگه ماشالله میبینی قدش چه خوبه مثل عروسکه اندامش در حالی که منم اندامم بعد سه تا بارداری خیلی خوبه پس اسی جون خداتو شکر کن در آینده مادرشوهر بهت افتخار می‌کنه😂

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

خوش به حالت قدت بلنده 🙃من 163 تام همش مسخرم میکنن میگن چقدر کوچولویی پسر دوست مامانم هی دستم مینداز ...

تو اونقدر کوتاه نیستی تو از قد ایده‌آل یه زن ایرانی فقط ۲ سانت کوتاه تری!!