2789
عنوان

هدیه بی ارزش

354 بازدید | 30 پست

اگه یه اقایی یه چیزی که از نظرتون خیلی بی ارزشه اما یه جورایی میوه ای گه خودشون پرورش میدن براتون بیاره چیکار میگنید؟حرف جدی زده نشده فقط قول هدیه داده بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدیه ی بی ارزش و با ارزش نداریم! 

هدیه رو اگه معنی کنیم یعنی بیادتم، مهم هستی برام، خاطرت عزیزه که در میان این همه شلوغی ذهن، باز هم در گوشه ی ذهن بوذی...

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
کار خاصی نمیکنم تشکر میکنم اگه خییییلی بدم اومده باشه و کارشو بی احترامی بدونم میگم من یه دونه میبرم ...

پن الکی گفتم مرسی دوس دارم اخه برگشت گفت نگران بودم دوس نداشته باشی 

ما چیزی بنام هدیه ی بی ارزش نداریم

ما خودمون باغ داریم واقعا حتی یدونه سبزی اونجا سبز میشه برامون ارزشمنده چون خیلی براش زحمت میکشیم.  بیشترین محصولمون انگوره.  از نظر خیلیا شاید بی ارزش باشه ولی واقعا برای ما ارزشمنده چون برای بدست آوردنش یکسال زحمت میکشیم.  

من اگر جای اون اقا باشم و بدونم به حاصل دسترنجم گفتن بی ارزش حتما در تصمیمم برای ازدواج تجدید نظر میکنم چون برای یک باغدار هیچ چیزی ارزشمندتر از محصول باغ خودش نیست. 

من بخوام خیلی خیلی کسی رو تحویل بگیرم یک ظرف انگور یا میوه های دیگه براش میبرم.  

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

وقتی براش زحمت کشیده پس یعنی خیلیی ارزش داره

من باشم خیلی ازش تشکر میکنم، نه به خاطر خود هدیه، به خاطر نیت و ارزشی که پشتش بوده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ما چیزی بنام هدیه ی بی ارزش نداریم ما خودمون باغ داریم واقعا حتی یدونه سبزی اونجا سبز میشه برامون ا ...

اخه حرف ازدواج نیست اول آشناییمونه برگشت بهم گفت یه چیزی میارم که تو عمرت ندیدی بعد اینو اوارد منم الکی گفتم دوسم دارم ممنون 

وقتی براش زحمت کشیده پس یعنی خیلیی ارزش داره من باشم خیلی ازش تشکر میکنم، نه به خاطر خود هدیه، به خ ...

اخه خودش دانشجوئه از خونه براش از محصولشون فرستادن خودش که براش زحمت نکشیده