2777
2789
عنوان

ناخنکار

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 49 پست
بازززززززمممم یکی پیدا شد چرت و پرت تحویلمون بده 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️خدایااااا پناه بر تو صب ...

چرت وپرت حرفای تو هست 

کاری که انجام میدی 

حرامم 

برو فکری به حال خودت کن 

با خدا که نمیتونید بجنگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میتونی تمرین کنی رو اونا وقتی دست واقعی ی چیز دیگست و بهتر میتونی تمرین کنی روی دست خودت تمرین ک ...

میخواستم بخرم گفتم بزار ازبقیه دوستان بپرسم شایداصن بددرد نخورد اره خب دست واقعی ی چیز دیگس ولی خب کسیو ندارم 😶دستای خودمم انقد زدم جون ندارن دیگ

میخواستم بخرم گفتم بزار ازبقیه دوستان بپرسم شایداصن بددرد نخورد اره خب دست واقعی ی چیز دیگس ولی خب ک ...

منم اولش اینطور بودم صدف ناخن نداشتم دیگه انقدر میکندم میزدم ولی من ب زور میرفتم دوستان و میاوردم فامیلارو میاوردم مامانم و داغون کردم😂بهشونم میگفتم صداتون در بیاد خودتون‌میدونید باید تحمل کنید تا یاد بگیرم بدبختا انقدر دستشون زخم میشد باز هیچی نمیگفتن😂🤦🏼‍♀️

تمام مراجع  اسلام  علم

خدا ۱۱ چیز رو حروم کرده که کاشت ناخن به هیچ عنوان جزوش نیست

و اگر معنی قران رو یکبار هم خونده باشین با صراحت تمام نوشته کسایی که حلال خدا رو بر خود و دیگران حروم میکنن از جهنمیانن

حتی اون آخوندی که بیخود و بیجهت از دین یهود الهام میگیره و ماهی های بدون پولک رو سر خود حروم میکنه هم مشخصه جاش کجاست

وضو گرفتن‌ و نحوه اش توی قران نیومده بر اساس حدیث ها استخراجش کردن که توی این هم شیعه و سنی اختلاف دارن و معلوم نیست کدومش درسته

حلال خدا رو حروم نکنین الکی

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اسلام گفته  قطعا کسی که خودش وارد منجلاب کرد  توقعی بیشتر از این ازش نمیره

شما نکار گناهم نکن هرکسیو توقبر خودش میزارن به گناه من چیکارداری یقه منو میخوان بگیرین نه تورو برو برو یکم فکرتو ازدوران عهد بوق بکش بیرون