2777
2789
عنوان

ناخنکار

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 49 پست
جون خودت و هفت جد ابادت در بیاد دهنت و ببند هیچی بهت نمیگم‌ تو‌ مگه گوه خور زندگی مایی دریده بیشعور ...

@نی_نی_یار_شب  

لطفا رسیدگی کنین چه وضعشه چقدر بی ادب اخه

بالاخره منم به عشقم رسیدم:)🥺😍     خیلی دوست دارم زندگیم°•M•°💓🫂
بدبخت  وضوی جبیره ای برای وقتی که رسیدن آب به پوست  بهش ضرر برسون  امثال توی بی ...

وقتیم ناخن کاشتی اب به پوست نمیخوره میتونی جبیره کنی اگ بلد نیستی اینا رو بدون شاید جایی به دردت خورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جون خودت و هفت جد ابادت در بیاد دهنت و ببند هیچی بهت نمیگم‌ تو‌ مگه گوه خور زندگی مایی دریده بیشعور ...

@نی_نی_یار_شب    

دهن این سگ صفت 

بی پدر و مادر ببندین 

معلوم نیست از کدوم طویله  اومده 

من اصلا توهین نکردم

اما این بی حیا از هموو ن اول 

خودش ثابت کرد

نشان حرومزاده بودن خودت و هفت جدو آبادت ثابت کردی فاحشه 

بدبخت  وضوی جبیره ای برای وقتی که رسیدن آب به پوست  بهش ضرر برسون  امثال توی بی ...

من اگ مدرک گرفتم سواد داشتم ک بهم مدرک دادن وگرنه به ادمای بیسواد مدرک نمیدن انقدم واس من سواد سواد نکن برو بشین نمازشبتو بخون به گناه بقیه ام کارنداشته باش 

میدونستی پول ناخن کاری حرام ؟ ببین به هر قیمتی که هست بزارش کنار  گناه  هزار نفر د ...

https://www.ninisite.com/user/1b7393dc-e554-4ee2-a89c-72130d6ce063/%D9%86%DB%8C_%D9%86%DB%8C_%DB%8C%D8%A7%D8%B1_%D8%B4%D8%A8

من اومدم اینجا ازناخنکارای عزیز سوال بپرسم ایشون به چه حقی اینجا دخالت میکنه و واسه من راه دین و نشون میده لطفا رسیدگی بشه