مامانکمند مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 193 عنوان لاغری با ... | مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 18 پست تو اینستا خیلی دیدم ی نوشیدنی درست میکنند با سیب و دارچین و لیمو ترش میزاره ده دقیقه بجوشه بعد هر وعده غذای میخوره کسی با این روش لاغر شده 1402/10/25 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 193 کامنت چرت و پرت الکی زیاد میذارن من یه هفته است میخورم اصلا اینجوری نبوده از طعمش هم خوشم میا ... اتفاقا شبیه درست کردم ک صبح بخورم خیلی خوشمزه بود 😝
مامانکمند مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 193 کامنت چرت و پرت الکی زیاد میذارن من یه هفته است میخورم اصلا اینجوری نبوده از طعمش هم خوشم میا ... چقدر کم کردید
نازبانو_و عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4648 چقدر کم کردید والله خودمو وزن نمیکنم معمولا از رو آینه و احساس خودم درنظر میگیرم وقتی خودمو وزن میکنم اعصابم بهم میریزه استرسی میشم 😅 زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودشرا به دنیا بیاورد؛ آنهم در بزرگسالی...
shiiiilaaaa عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 5543 الان کتو هستم صبح ناشتا آب ولرم صبحانه ۲۰ گرم پنیر خامه ی ی عدد گوجه ی عدد خیار ۲۵گرم ... ببینید مثلا برای این رژیم:برای شامتون دوتخم مرغ زیاده یکی کافیه.یا مثلا برای صبحانه وقتی پنیروگوجه و خیار خوردید خامه اضافی بوده.به نظرم از یه پزشک تغذیه ،رژیم غذایی بگیرید.انشالله به وزن دلخواهتون برسید.