2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی کودک ۲ ساله

153 بازدید | 15 پست

خدایا چه خاکی تو سرم بریزم چرا بچم راه نمیره دو ساله بیچاره شدم چی میشد منم خبر مرگم میومد . دکتر بهش دارو نداد گفت برو مشاوره و روانشناس بچه تاخیر حرکتی چه ربطی به به مشاوره داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بچگی سرش ضربه نخورده یا مثلا بیوفته و...؟

ببرش کاردرمانی تا باهاش کار کنن راه بره 

خودت تو خونه کمکش کن نا امید نشو پناه بر خدا 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
میشینه؟؟؟ سر پا کنار دیوار وایمیسته؟

اره میشینه چهار دست پا میره تو رو خدا بگید اینا چه ربطی به مشاوره و روانشناس داره دخترمو  بردم دکتر مغز و عصاب گفت گریه کرد نزاشت نوار مغز بگیره دکتر به من و شوهرم گفت برید روانشناس و مشاور بعدش دارو بدم غریبه هستیم 

نه بدو تولد نه  دوباره آزمایش بگیرید  اینو متخصص مغزو اعصاب کودکان به من گفت

دکتر مغز و عصاب گفت ببرید نوار مغز اونم نخابید بعد گفت پیش مشاور و روانشناس منو و همسرم بعدش دارو بده شما نمیدونید چه سوالی آزمون میپرسه

اره میشینه چهار دست پا میره تو رو خدا بگید اینا چه ربطی به مشاوره و روانشناس داره دخترمو  بردم ...

عزیزم نگران نباش اصلا 

اگه این کار هارو میکنه 

بدون راه میره 

من خودمو کشتم 

این دکتر اون دکتر 

همه میگفتن سالمه 

ولی آخر سر یهو خودش پا شد راه رفت 

کار درمانی اینا هم نبرش هااا

بچه میترسه تو خونه از دستش بگیر راه برین باهم 

کم کم یاد میگیره

و اینکه پای بوقلمون رو بزار سه چهار ساعت تو آب بپزه 

آبش رو صبح ها ناشتا یه پیاله بده بخوره